All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Οι τιμές διάθεσης των Windows 8.1

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές διάθεσης των Windows 8.1, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 18 Οκτωβρίου 2013.

Η λιανική τιμή πώλησης της απλής έκδοσης των Windows 8.1 είναι $119.99 ενώ για την έκδοση Pro η τιμή είναι 199,99 δολάρια. Το Windows 8.1 Pro Pack, δηλαδή η αναβάθμιση από την απλή έκδοση των 8.1 στην Pro θα κοστίζει 99,99 δολάρια. Το Windows Media Center παραμένει διαθέσιμο για τους κατόχους της Pro έκδοσης και η τιμή διατηρείται η ίδια στα 9,99 δολάρια. Επίσης, η αναβάθμιση από τα Windows 8 στα Windows 8.1 θα είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Τα Windows 8.1 θα διατίθενται τόσο στην retail συσκευασία τους όσο και ως download με την αγορά και πληρωμή online από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft. Η διαφορά σε σύγκριση με τα Windows 8 είναι ότι η Microsoft πλέον θα προσφέρει τις full εκδόσεις των Windows 8.1 και όχι τις εκδόσεις αναβάθμισης που απαιτούσαν μία προηγούμενη έκδοση των Windows.

Η αναβάθμιση στα Windows 8.1 από προηγούμενη έκδοση των Windows μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση του DVD είτε μέσω του αρχείου που θα κατεβάσουν μετά την online αγορά του λειτουργικού. Οι χρήστες των Windows 7 θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα προσωπικά τους αρχεία κατά την αναβάθμιση ωστόσο δε θα διατηρηθούν οι ρυθμίσεις του λειτουργικού και οι εγκατεστημένες εφαρμογές.

Η αναβάθμιση από τα Windows XP και Vista δεν υποστηρίζεται πλέον και οι χρήστες θα χρειαστεί να αναβαθμίσουν στα Windows 8.1 πραγματοποιώντας καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Αυτό σημαίνει ότι προσωπικά αρχεία, ρυθμίσεις και εφαρμογές δε θα διατηρηθούν και θα πρέπει να κρατήσετε τα αντίστοιχα backup των δεδομένων σας προκειμένου να τα επαναφέρετε μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed