All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Dell & Microsoft αλλάζουν το παιχνίδι με τα νέα Windows 11

Τι κοινό έχουν όλα αυτά; Αυτά είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα νέα Windows 11. Πάνω σε αυτά θα μας δείτε να συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τη Microsoft για να παρέχουμε τις εμπειρίες για υπολογιστή που έχουν σημασία, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την τεχνολογία.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς σκεφτόμαστε τον ρόλο που διαδραματίζουν οι υπολογιστές στον νέο μας κόσμο που μπορούμε να εργαζόμαστε και να ζούμε άνετα από οπουδήποτε χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας. Ο υπολογιστής παραμένει η πρώτη επιλογή για άτομα που πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένα ή να εργαστούν από οπουδήποτε. Η απόδειξη βρίσκεται στους αριθμούς: νέα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι σχεδόν 1 εκατομμύριο υπολογιστές πωλούνται καθημερινά, ενώ σύμφωνα με την IDC προβλέπεται ανάπτυξη 18,2% για την αγορά υπολογιστών το 2021.* Καθώς ο τρόπος που εργαζόμαστε, συνδεόμαστε και συνεργαζόμαστε αλλάζει, γνωρίζουμε ότι η πραγματική εξέλιξη εντοπίζεται στις εμπειρίες – γι’ αυτό μας έχετε δει να επενδύουμε για να κάνουμε τον υπολογιστή πιο προσωπικό, πιο έξυπνο, πιο συνδεδεμένο και φυσικά, πιο όμορφο.

Συνδυάστε τα παραπάνω με την προσήλωση της Microsoft στην απλότητα, την ευκολία της χρήσης και την προσωπική σύνδεση και, μαζί, αλλάζουμε το παιχνίδι. Δείτε πώς:

  • Νέα σχεδίαση: Τα πάντα ξεκινούν εδώ. Η ανανεωμένη εμπειρία χρήστη και ο καθαρός, ρευστός επανασχεδιασμός των Windows 11 αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο στις εντυπωσιακές οθόνες μας. Πάρτε για παράδειγμα το laptop XPS 13 με οθόνη OLED, αυτός ο υπολογιστής θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα διάταξη των Windows και θα σας καθηλώσει με την εκπληκτική αντίθεση και το χρώμα της οθόνης του.
  • Ανθρώπινη σύνδεση: Όλοι θέλουν τη σύνδεση, και τα Windows 11 σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν ευκολότερα. Απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα κειμένου, συνομιλία, φωνή ή βιντεοκλήση με ένα μόνο κλικ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά αν η συσκευή σας δεν έχει σχεδιαστεί για συνδεσιμότητα και συνεργασία. Από τους υπολογιστές Latitude με δυνατότητα 5G με ταχύτερες ταχύτητες διαδικτύου μέχρι τις βελτιώσεις που έχουμε κάνει στην κάμερα, τις οθόνες και τις λειτουργίες ήχου, δημιουργούμε εμπειρίες που σας επιτρέπουν να υιοθετήσετε πραγματικά έναν τρόπο ζωής, εργασίας, παιχνιδιού και συνεργασίας από οπουδήποτε.
  • Επιλογή: Όλοι θέλουμε να γίνονται τα πράγματα με το δικό μας τρόπο. Σήμερα, ζούμε σε ένα περιβάλλον πολλαπλών υπολογιστών (για εργασία, παιχνίδι ή μάθηση) και δε βλέπουμε αυτή την τάση να αλλάζει. Με τα Windows 11, οι συσκευές μας θα διαθέτουν τις τελευταίες καινοτομίες στο χειρισμό του υπολογιστή με επαφή, γραφίδα και φωνή και ανυπομονούμε να αποκτήσετε αυτές τις δυνατότητες ενώ εργάζεστε στο μοντέλο Dell PC της επιλογής σας. Προϊόντα όπως το  Alienware X15 που κυκλοφόρησε πρόσφατα για μια νέα γενιά gamers, οι  συσκευές XPS και Precision που έχουν σχεδιαστεί για δημιουργούς σε όλα τα επίπεδα και οι έξυπνοι υπολογιστές μας που απευθύνονται στις επιχειρήσεις σας βοηθούν να εργάζεστε πιο έξυπνα και αντιπροσωπεύουν το πάθος μας για την παροχή υπολογιστών που ενισχύουν τις εμπειρίες σας από τη στιγμή που τους ενεργοποιείτε.

Πότε θα έχετε στη διάθεσή σας τα Windows 11; Δεν μπορούμε ακόμη να μοιραστούμε μαζί σας ακριβείς ημερομηνίες. Αλλά αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι θα δείτε πολλούς από τους υπολογιστές μας να είναι διαθέσιμοι με Windows 11 από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Και επίσης θα μπορείτε να συνεχίσετε να αγοράζετε τους υπολογιστές μας που βασίζονται στα Windows με την πεποίθηση ότι θα σας προσφερθεί δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11 όταν αυτά είναι διαθέσιμα. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε αν θέλετε να αποκτήσετε έναν υπολογιστή για το σχολείο ή αν θέλετε να δωρίσετε στον εαυτό σας ή / και σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έναν νέο υπολογιστή.

Check Our Feed