Η σειρά ViewBoard IFP70 της ViewSonic λαμβάνει πιστοποίηση Microsoft Windows Collaboration Displays

Η ViewSonic Corp. ανακοινώνει ότι η σειρά διαδραστικών οθονών ViewBoard IFP70 έχει πιστοποιηθεί από τη Microsoft ως Windows Collaboration Displays (WCD).

Μεταξύ των οθονών που έχουν πιστοποιηθεί από το WCD, η σειρά IFP70 είναι η μόνη με μέγεθος έως 86 ίντσες. Η σειρά ViewBoard IFP70 είναι πιστοποιημένη ως μια ιδανική λύση ενός καλωδίου USB-C, προσφέροντας ανώτερη εμπειρία αφής και γραφής, παρέχοντας βίντεο υψηλής ποιότητας για διασκέψεις, ενώ είναι πιστοποιημένη και από το Microsoft Azure IoT ότι κάνει τους χώρους εργασίας πιο έξυπνους.

«Η ViewBoard IFP70 είναι η σειρά λύσεων για συνεργασία της ViewSonic, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στις επιχειρήσεις εύκολες στη χρήση, next-generation δυνατότητες διασκέψεων», δήλωσε η Monica Sun, Director του Large Format Display Business Unit της ViewSonic. «Είμαστε χαρούμενοι που η σειρά πιστοποιήθηκε από τη Microsoft ως Windows Collaboration Displays και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην αύξηση αποδοτικότητας στο χώρο εργασίας».

Πιστοποιημένη λύση WCD για μεγαλύτερη απόδοση και παραγωγικότητα

Η σειρά ViewBoard IFP70 χρησιμοποιεί ένα μόνο καλώδιο USB-C που υποστηρίζει A/V, δεδομένα, ethernet και παροχή ενέργειας, διασφαλίζοντας ότι κάθε συνάντηση ή παρουσίαση θα ξεκινά γρήγορα και χωρίς εμπόδια. Επιπρόσθετα, προσφέρει λειτουργικότητα Windows Ink σε Microsoft 365, για να επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν καλύτερες σημειώσεις κατά τη διάρκεια συσκέψεων. Tο πάχος της γραμμής ρυθμίζεται μεταβάλλοντας την πίεση στην οθόνη, με την ενσωματωμένη smart, all-in-one γραφίδα, που βοηθά όχι μόνο στον σχολιασμό αλλά και στην παρουσίαση.

Η σειρά ViewBoard IFP70 είναι εξοπλισμένη με ολοκληρωμένες δυνατότητες διασκέψεων, όπως ο ευρυγώνιος φακός κάμερας, ένα μικρόφωνο έξι συστοιχιών και στερεοφωνικά ηχεία τύπου 2.1. Επιπλέον, η ViewBoard έχει τη δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής μεταξύ της λειτουργικότητας ενός εξωτερικού υπολογιστή και της IFP70 κατά την εκτέλεση των Microsoft Windows και της τηλεδιάσκεψης.

Η πιστοποίηση Microsoft Azure IoT σημαίνει ότι η σειρά ViewBoard IFP70 βοηθά να γίνει ο χώρος εργασίας σας πιο έξυπνος μέσω μυριάδων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων αισθητήρων που ανιχνεύουν και μετρούν τους συμμετέχοντες, τη θερμοκρασία δωματίου, την υγρασία και το φως του περιβάλλοντος. Αυτές οι πληροφορίες παρέχουν στους office managers τα δεδομένα που χρειάζονται για καλύτερη αξιοποίηση των χώρων εργασίας και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, αναλύοντας λεπτομερώς την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος των διακοπών.

Πέρα από το WCD – προηγμένη εμπειρία Bring Your Own Device (BYOD)

Η ViewSonic παρέχει προηγμένα εργαλεία ασύρματης παρουσίασης (WPD), ώστε να γίνουν οι παρουσιάσεις, οι συναντήσεις και τα workshops περισσότερο διαδραστικά και συνεργατικά και να απελευθερώσουν τη δύναμη του BYOD. Με την myViewBoard Display, ακόμη και ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να μοιραστεί περιεχόμενο από τη συσκευή του ασύρματα χωρίς την ανάγκη για dongles. Επιπλέον, η εφαρμογή κοινής χρήσης περιεχομένου (ViewBoard Cast) παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίες κοινής χρήσης και συνεργασίας για την κάλυψη μιας ποικιλίας διαφορετικών σεναρίων συνάντησης.

Επιπλέον, το myViewBoard Manager επιτρέπει αποτελεσματική απομακρυσμένη διαχείριση πολλαπλών οθονών στο ίδιο ή σε διαφορετικά γραφεία. Με το Manager, οι IT administrators μπορούν να ενεργοποιήσουν / απενεργοποιήσουν, να επανεκκινήσουν και να προσαρμόσουν την ένταση ήχου στις συσκευές ViewSonic. Επίσης, έχουν πλέον τη δυνατότητα να ελέγχουν τις συσκευές απομακρυσμένα, ακόμη και να εμφανίζουν περιεχόμενο και emergency broadcasts, όλα από έναν μόνο πίνακα ελέγχου. Ένα ακόμα αξιόλογο χαρακτηριστικό των λύσεων WPD είναι ότι αυτές μπορούν να ομαδοποιηθούν και να ενημερωθούν εξ αποστάσεως, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την εγκατάσταση λογισμικού σε πολλές ομάδες συσκευών ταυτόχρονα.

Check Our Feed