Μιλήστε με τα δάχτυλά σας

Το πρόγραμμά του έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει άτομα με φωνητικές αναπηρίες.

-Χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό συνθεσάιζερ στη συσκευή, ο χρήστης που γράφει στη συσκευή θα έχει ηλεκτρονική φωνή που προφέρει τις λέξεις.

-Μέσα υπάρχει επίσης ένα μέρος που επιτρέπει την απομνημόνευση των προτάσεων που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να ξαναγράψουν. Οι συμβολοσειρές κειμένου στη συνέχεια ομαδοποιούνται σε κατηγορίες που αντιπροσωπεύονται από χαμόγελα που αντιπροσωπεύουν τις καταστάσεις του μυαλού των ανθρώπων.

-Η σύνταξη των φράσεων γίνεται μέσω ενός πληκτρολογίου που εμφανίζεται στο πρόγραμμα και δεν χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο της συσκευής, αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα ελάχιστο πληκτρολόγιο κατάλληλο για όσους έχουν κινητικά προβλήματα. Χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη στη ρύθμιση μπορείτε να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε πλήρες ή ελάχιστο πληκτρολόγιο.

-Επιλογή διαθέσιμων γλωσσών στη χρησιμοποιημένη συσκευή.

– Απλό στη χρήση ακόμη και για τυχερά παιχνίδια και αν είστε αρκετά τυχεροί που δεν έχετε πρακτική ανάγκη σίγουρα θα είναι ένας υπέροχος διασκεδαστής με φίλους.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://www.microsoft.com/el-gr/p/talk-with-your-fingers/9njvprkdtmq3?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed