All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Εφαρμογές

TeacherKit

Το TeacherKit είναι μια απλή και διαισθητική διεπαφή που επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν τη συμμετοχή, να διαχειρίζονται τους μαθητές και τα μαθήματά τους.

Επιπλέον, να διαχειρίζονται τη συμμετοχή εισάγοντας ή προσθέτοντας μαθητές σε μαθήματα μαζί με τις προσωπικές τους φωτογραφίες ή αναθέτοντας ένα από τα ενδιαφέροντα είδωλα του TeacherKit.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προσθέσουν με μη αυτόματο τρόπο την κατάσταση των μαθητών με κωδικό χρώματος, όπως αργά, άρρωστα … κλπ. Μπορούν επίσης να εντοπίσουν ορισμένες κατηγορίες ή αγαπημένους μαθητές για γρήγορη πρόσβαση στο μενού έναρξης.

Επιτρέπει στους καθηγητές να επικοινωνούν με τους γονείς και τους μαθητές μέσω Skype ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εύκολη αλληλεπίδραση, εκτός από τη δυνατότητα φιλτραρίσματος και ταξινόμησης όπου οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αναζητήσουν μαθητές ή μαθήματα από το μενού έναρξης.

 

Γιια να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://www.microsoft.com/el-gr/p/teacherkit/9wzdncrdf0mv?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab#

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed