Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις

Έχετε προγραμματίσει διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και δε γνωρίζετε την τοπική γλώσσα; Σε μια ξένη χώρα βρίσκεστε σε ένα άγνωστο περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά εκεί θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα για αγορές, να φάτε σε ένα εστιατόριο, να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να πατέ κάπου το βράδυ να διασκεδάσετε.


Για αυτό οι χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις είναι απαραίτητο βοήθημα σε όλες τις χώρες εκείνες, που δεν χειρίζεστε την γλώσσα. Με την αγγλική γλώσσα μπορείτε να συνεννοηθείτε σε περισσότερες από 89 χώρες, με τα γερμανικά σε 10 και με τα ιταλικά περίπου σε 7 χώρες, αλλά με τις συγκεκριμένες χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Μη χάνετε χρόνο, κατεβάστε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν και καλό σας ταξίδι!

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://www.microsoft.com/el-gr/p/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/9wzdncrdfrqh?cid=msft_web_chart

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed