Δωρεάν μουσική για να ακούσετε και να κατεβάσετε

Αναβαθμίστε τη συλλογή πολυμέσων σας με μελωδίες του YouTube με αυτό το δωρεάν λογισμικό. Αν θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο από το YouTube εύκολο, γρήγορο και δωρεάν, αυτό το app θα γίνει η δουλειά.

Είναι απίστευτα βολικό και μετατρέπει με την καλύτερη ποιότητα. Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα των μορφών, συμπεριλαμβανομένων των MP3, MP4, AVI, WMA και πολλά άλλα.

Το λογισμικό τρέχει σε περισσότερες συσκευές, είτε πρόκειται για ένα PC, ένα φορητό υπολογιστή, ένα ultrabook ή tablet. Απλά επικολλήστε τη διεύθυνση URL βίντεο στη γραμμή λήψης, πατήστε «Μετατροπή» και να έχουν ένα τραγούδι αποθηκευμένο στη συσκευή σας. είναι μερικά μόνο κλικ απαιτείται για τη μουσική βιβλιοθήκη σας να αναβαθμιστεί.

 

 

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-youtube-converter-%CF%83%CE%B5-mp3-mp4-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-avi/9nblggh43pjb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed