Έρχεται για PC το 8-Bit Armies από τη SOEDESCO

Η SOEDESCO συνεργάζεται με βετεράνους της σειράς Command & Conquer στο ντεμπούτο του 8-Bit Armies στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας.

Η εκδοτική εταιρία SOEDESCO συνεργάζεται με την εταιρία ανάπτυξης Petroglyph Games για την κυκλοφορία του 8-Bit Armies στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, σε ψηφιακή και φυσική μορφή, ενώ θα κυκλοφορήσει και μία φυσική έκδοση του παιχνιδιού για τα PCs. Το 8-Bit Armies θα εμφανιστεί στα καταστήματα το καλοκαίρι του 2017.

Η ομάδα της Petroglyph έχει πλούσια ιστορία στην ανάπτυξη AAA τίτλων στρατηγικής, καθώς τα εκτελεστικά μέλη της ομάδας είναι βετεράνοι της Westwood Studios, η οποία κυκλοφόρησε τη σειρά Command & Conquer. Από την ίδρυσή της, η Petroglyph έχει κυκλοφορήσει διάφορους κλασσικούς τίτλους RTS, όπως τα Grey Goo, Universe At War και Star Wars: Empire At War.

Το 8-Bit Armies είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος της Petroglyph. Αποτίνει φόρο τιμής στα πρώτα παιχνίδια της σειράς Command & Conquer με απλουστευμένους μηχανισμούς στο gameplay, προσφέροντας παράλληλα διασκέδαση και ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που εισάγει τους παίκτες σε αυτό το είδος. Ένας μοναδικός σχεδιασμός στον τρόπο χειρισμού απλουστεύει τη δημιουργία βάσεων και τον έλεγχο μεγάλων στρατών, χωρίς ο παίκτης να χρειάζεται να απομνημονεύει πλήκτρα.

Η φυσική και η ψηφιακή έκδοση του 8-Bit Armies θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και το «Guardians Campaign» DLC.

Βασικά Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

  • Ξεκινήστε αμέσως το παιχνίδι με κατανοητές, σύγχρονες στρατιωτικές μονάδες και κτήρια
  • Παίξτε σε συνεργασία ή εναντίον της τεχνητής νοημοσύνης επιλέγοντας διάφορα επίπεδα δυσκολίας
  • Χρησιμοποιήστε κλασσικούς RTS μηχανισμούς για την κατασκευή βάσεων και δημιουργήστε το απόλυτο αρχηγείο, από το οποίο θα επιτεθείτε στους εχθρούς σας
  • Εξερευνήστε μια μεγάλη ποικιλία περιοχών, καταστρέφοντας ότι σταθεί στο διάβα σας με συντριπτικά υπερόπλα
  • Δύο campaigns με 40 αποστολές συνολικά, για πολλές ώρες ενασχόλησης
  • Συνεργαστείτε με τους φίλους σας σε 12 co-op αποστολές, ενάντια σε μια μεγάλη ποικιλία αντιπάλων της τεχνητής νοημοσύνης
  • Δημιουργήστε ομάδες των 8 παικτών και ενώστε τις δυνάμεις σας στους δεκάδες multiplayer / skirmisher χάρτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed