All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Ultrabooks

Alienware: Αναβαθμισμένες σειρές gaming laptops

Νέα Alienware laptops που προορίζονται για τους οπαδούς της εικονικής πραγματικότητας και τους απαιτητικούς gamers, προσθέτουν ακόμη περισσότερες επιλογές “VR-ready” στο ήδη πρωτοποριακό ρεπερτόριο της Dell, τόσο για το Oculus Rift, όσο και για το HTC Vive.

 H Alienware, συμπληρώνοντας την 20η της επέτειο ως πρωτοπόρος στα συστήματα PC υψηλής απόδοσης, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των gamers με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας – και στην Ελλάδα – των πρώτων της VR-ready laptops. H νέα σειρά laptops διαθέτει την οικογένεια GPUs NVIDIA GeForce GTX 10-Series. Επίσης, παρέχουν απόδοση γραφικών επιπέδου desktop για βελτιωμένες δυνατότητες και ρεαλιστικό gameplay. Η Alienware χρησιμοποιεί για τα συγκεκριμένα laptops, τα τελευταία της μηχανολογικά επιτεύγματα, όπως την αξιοποίηση νέων υλικών κατασκευής για την βελτίωση της θερμικής διαχείρισης για αυτά τα δυνατά εξαρτήματα, ενώ παράλληλα, προσδίδει ανθεκτικότητα και ακαμψία στην βραβευμένη σχεδιαστική αισθητική Alienware.

“Το gaming διανύει μια περίοδο αναγέννησης, φτιάχνονται φανταστικά παιχνίδια με εκπληκτικές αναλύσεις και τεχνολογίες, συν τις εκπληκτικές εμπειρίες VR – πρόκειται για μια καταλυτική δύναμη που μοιάζει πολύ με εκείνη που ώθησε το ξεκίνημα της Alienware πριν από 20 χρόνια”, σχολιάζει ο Frank Azor, general manager of Alienware and XPS, Dell. “Αυτά τα νέα laptops αποτελούν προϊόν αυτής της ιστορίας και προσέγγισης, αλλά και των απαιτήσεων και των επιθυμιών των gamers σήμερα. Παραμένουμε πιστοί στην παράδοση της Alienware και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε αυτά τα laptops στους gamers”.

Σχεδιασμένα για Gamers

Η καινοτομική μηχανολογική προσέγγιση που εστιάζει στις ανάγκες των gamers, υπήρξε ανέκαθεν το σημείο αναφοράς της Alienware και το μυστικό της επιτυχίας κατά την 20ετή της πορεία. Οι ανάγκες για υψηλότερες αναλύσεις, πιο ρεαλιστικό gameplay και εικονική πραγματικότητα, οδηγούν σε αναζήτηση μεγαλύτερης απόδοσης και για την Alienware, καλύτερης σχεδίασης. Η έξυπνη ενσωμάτωση νέων υλικών, όπως ανοδιωμένο αλουμίνιο, κράμα μαγνησίου, ενισχυμένο ατσάλι και χαλκός, προσδίδουν μορφή και λειτουργικότητα σε αυτή τη νέα σχεδίαση. Η προσθήκη χαλκού στο μοναδικό στο είδος του σύστημα θερμικής απαγωγής, βελτιώνει τις δυνατότητες ψύξης, τόσο για τον επεξεργαστή, όσο και για τη μονάδα γραφικών. Σε συνδυασμό με τη νέα σχεδίαση “hinge-forward”, o εξαερισμός είναι σε θέση να αυξάνει την απόδοση, καθώς η περισσότερη θερμική απαγωγή κατευθύνεται προς τα επάνω και προς τα πίσω. Το ολοκαίνουριο πληκτρολόγιο Alienware TactX, διαθέτει βελτιστοποιημένο φωτισμό RGB LED για τα πλήκτρα, αλλά και πλήρη διαδρομή πληκτρολόγησης 2,2mm με απίστευτη αίσθηση, αλλά και ενίσχυση της ανθεκτικότητας χάρη στη χρήση ατσαλιού. Η χρήση κραμάτων αλουμινίου και μαγνησίου, βελτιώνουν την ποιότητα της σχεδίασης και την ακαμψία, ενώ το φινίρισμα αποτρέπει τα κατάλοιπα από δαχτυλιές και επιτείνει το άγριο look αυτών των laptops. Η νέα σχεδίαση των ηχείων, βελτιώνει την έξοδο του ήχου και περιλαμβάνει, εσωτερικά, έξυπνους ενισχυτές που παρακολουθούν τις ηχητικές κυματομορφές και αξιοποιούν τη θερμική ροή του αέρα για την ενίσχυση του ήχου. Αυτές οι βασικές αλλαγές στη σχεδίαση, βοήθησαν στην αντιμετώπιση της εκπληκτικής απόδοσης των κορυφαίων υποσυστημάτων και επιτρέπουν στα laptops να είναι ακόμη λεπτότερα από τους προκατόχους τους.

Alienware 17

Το νέο Alienware 17 είναι το απόλυτο gaming notebook, δίνοντας έμφαση στο μέγεθος της οθόνης, την απόδοση του gaming και την καθηλωτική, συνολικά, εμπειρία. Αυτό το κορυφαίο notebook, ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στους υπερχρονισμένους επεξεργαστές Intel Core i7 k-series και τη μνήμη DDR4 με ταχύτητα μέχρι 2667 MHz. Υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής προσθήκης αισθητήρα IR Tobii με τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών, που προσφέρει νέες δυνατότητες χειρισμού, ανάλογα με το που κατευθύνει ο χρήστης το βλέμμα του. Επιτρέπει στους gamers να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με τη νέα εφαρμογή Overwolf, η οποία αναπαράγει τις εναλλαγές του βλέμματος, ώστε οι παίκτες να έχουν μια εικόνα του που ακριβώς βλέπουν στο παιχνίδι, όταν παίζουν, και με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσουν τα λάθη τους και την επόμενη φορά να εστιάσουν τη ματιά τους στις ευκαιρίες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συντρίψουν τους αντιπάλους τους. Η Tobbi συνεργάζεται με την Alienware για την προσθήκη αποκλειστικών χαρακτηριστικών όπως, ενισχυμένη ανίχνευση παρουσίας που συνδέεται με τις εμβληματικές ζώνες φωτισμού AlienFX. – ολόκληρο το σύστημα φωτισμού LED αλλάζει, ανάλογα με το που κοιτάζει ο χρήστης. Μόνο στο σύστημα της Alienware η κάμερα της Tobii δίνει τη δυνατότητα ανίχνευσης του βλέμματος και επιτρέπει την καταγραφή και εξαγωγή των ακολουθιών του βλέμματος, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, μπορεί να αντιληφθεί την παρουσία και την προσήλωση του παίκτη πάνω σε διάφορα στοιχεία της συσκευής, κλειδώνοντάς την όταν αυτός απομακρυνθεί. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ισχύος, της απόδοσης και της ασφάλειας.

Alienware 15

Το νέο Alienware 15 ισορροπεί την ανάγκη για απόδοση αλλά και για φορητότητα, απευθυνόμενο στους gamers που θέλουν και τα δύο. Συμπυκνώνει περισσότερη δύναμη σε λεπτότερο σασί και έρχεται εφοδιασμένο με επιλογές γραφικών, τόσο από την AMD, όσο και από την NVIDIA, περιλαμβάνοντας την εντυπωσιακή, VR-ready NVIDIA GeForce GTX 1060. Είναι εφοδιασμένο, ως στάνταρ, με οθόνη 15.6” FHD, IPS Anti-Glare, μέγιστης φωτεινότητας 300-nits, ενώ μπορεί να παραγγελθεί με οθόνη FHD 120Hz και τεχνολογία NVIDIA G-Sync για εξαιρετικά ομαλά και συγχρονισμένα frame rates ή με οθόνη τύπου UHD IGZO για αναλύσεις επιπέδου 4k. Η εξαιρετική του μπαταρία ιόντων λιθίου 68 watt-hour το κρατά σε λειτουργία επί μακρόν, ενώ μπορεί να αλλαχτεί με ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία 99 watt-h για ακόμη περισσότερο χρόνο αυτονομίας. 2

Πλούσιες επιλογές Gaming

Ο ενισχυτής γραφικών Alienware Graphics Amplifier, είναι σχεδιασμένος για να εκτοξεύσει το mobile gameplay σε ταχύτητες warp, συνδεόμενος με τα Alienware laptops. Είναι βολικός στο μέγεθος ώστε να χωρέσει σε ένα τυπικό σακίδιο, αλλά αρκετά ισχυρός ώστε να μεταμορφώσει το mobile gaming και να χαρίσει ποιότητα 4Κ και ακόμα καλύτερη.

Ιδανικές προσθήκες για τον ενισχυτή γραφικών και γενικά όλα τα συστήματα της Alienware αποτελούν οι οθόνες της Dell, οι οποίες ανήκουν στις κορυφαίες οθόνες στον κόσμο.

Το μοντέλο Dell S2716DG είναι ένα εντυπωσιακό Gaming Monitor 27 ιντσών, με σχεδίαση edge-to-edge και ανάλυση QHD (2560×1440 στα 144 Hz), ταχύτατη απόκριση και υποστήριξης της τεχνολογίας NVIDIA® G-Sync™ technology.
Το νέο Dell 24 Gaming Monitor (S2417DG) χαρίζει επίσης κρυστάλλινα γραφικά ανάλυσης QHD και συμβαδίζει με την ταχύτητα των gamers, αφού το input lag είναι ανύπαρκτο και η απόκριση του panel περιορίζεται στο 1 ms, δίνοντας στον παίκτη ένα αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Το Dell UltraSharp 34 Curved Monitor (U3417W), προσφέρει τα πλεονεκτήματα του κυρτού πλαισίου και των οθονών ultra-wide, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς προσφέρει ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Είναι η ιδανική οθόνη για παιχνίδια που ωφελούνται από εκτεταμένη περιφερειακή όραση, ενώ παράλληλα, προσδίδει κινηματογραφική διάσταση στον ήχο, χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία 18W.

Διαθεσιμότητα

Τα νέα Alienware 15 και 17 είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες για τα φορητά συστήματα Alienware μπορεί κανείς να βρει στο http://www.dell.com/gr/p/alienware-laptops.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed