Στρατηγική συνεργασία IGE και Microsoft

 

Σε μια σημαντική στρατηγική συνεργασία στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας προχωρά η International Gaming and Entertainment S.Α. (IGE SA), μέλος του ομίλου της Audio Visual Enterprises S.A., με την εταιρεία Microsoft.

9-large_default180Πιο συγκεκριμένα, η IGE SA μετά την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με τη Microsoft, ως επίσημος διανομέας των XBOX προϊόντων (software, hardware, accessories), προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και γίνεται ένας από τους επίσημους διανομείς όλων των προϊόντων Microsoft που διακινούνται μέσω των καναλιών λιανικής στην Ελλάδα.

Από τον Ιανουάριο 2017 η IGE SA, ως επίσημος διανομέας, θα διαθέτει στην ελληνική αγορά όλη τη γκάμα προϊόντων της Microsoft (κινητά τηλέφωνα, XΒOX, PC Accessories, Office, Windows, Project Standard, Visual Studio, Visio, Games, ΜSDN, Technet) με την ίδια συνέπεια και αξιοπιστία που την χαρακτηρίζει ως τώρα.

Με τη συνεργασία αυτή οι δύο εταιρείες αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό και την τεχνογνωσία τους συνυπογράφοντας μια δυνατή πορεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed