All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

TabletsΝέα

Τέλος παραγωγής στο Microsoft Surface 3

 

Στα τέλη του 2016 έρχεται το επίσημο τέλος της παραγωγής του Microsoft Surface 3, όπως έγινε γνωστό με πλήρη επισημότητα από την εταιρεία.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι έως το τέλος του έτους θα τερματιστεί η παραγωγή της ταμπλέτας Surface 3, η οποία αποτελούσε την φθηνότερη πρόταση της εταιρείας έναντι του Surface Pro 3.

Σε δήλωση στην ιστοσελίδα ZDNet στέλεχος της Microsoft ξεκαθάρισε ότι η παραγωγή της συσκευής θα πάψει σταδιακά εντός των επόμενων έξι μηνών ώστε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 να έχει τερματιστεί οριστικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τέτοιου είδους κινήσεις συνήθως γίνονται πριν από την ανακοίνωση νέων ή αναβαθμισμένων μοντέλων, ωστόσο η Microsoft προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει ανακοινώσει τον διάδοχο του εν λόγω tablet.

Οι τελευταίες αντίστοιχες 2-in-1 Surface συσκευές της Microsoft ήταν το Surface Pro 4 και Surface Book, τα οποία ανακοινώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Έκτοτε, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση νέου μοντέλου στη σειρά, αλλά ούτε και οι γνωστές φήμες και διαρροές.

Φυσικά, δεν αποκλείεται οι όποιες ανακοινώσεις να έρθουν το ερχόμενο φθινόπωρο, όπως ακριβώς δηλαδή έγινε και πέρυσι. Εάν αυτό δεν γίνει τότε οι όποιες ανακοινώσεις μετακινούνται για το 2017.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Surface 3 έκανε την εμφάνισή του τον Μάιο του 2015 σαν μία φθηνότερο εκδοχή του Surface Pro 3. Έκτοτε, το εν λόγω μοντέλο είχε αξιόλογη εμπορική πορεία ειδικά από τους χρήστες που είχαν χαμηλό διαθέσιμο προϋπολογισμό και δεν ήθελαν να μεταβούν σε ένα laptop κλασσικού format.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed