Ανέπαφες συναλλαγές με Κινητά Windows 10

 

Τα Windows 10 smartphones αποκτούν τη δυνατότητα των ανέπαφων συναλλαγών, μέσα από την ανανεωμένη εκδοχή του Microsoft Wallet app.

To ανανεωμένο Wallet app απευθύνεται αρχικά σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insiders και είναι κάτοχοι Microsoft Lumia 650, 950 ή 950 XL επιτρέποντας τις ανέπαφες συναλλαγές με τη βοήθεια του ενσωματωμένου chip NFC.

Επιπλέον, ο χρήστης της εφαρμογής θα μπορεί να αποθηκεύει και κουπόνια ή εκπτωτικές προσφορές με τη χρήση καρτών που θα μπορεί κανείς να σκανάρει στο κινητό του και να τις χρησιμοποιεί μέσα από την οθόνη του Windows 10 smartphone του, χωρίς να είναι ανάγκη να τις κουβαλά μαζί του.

Σε αυτή την δοκιμαστική εκδοχή του συστήματος ανέπαφων συναλλαγών με τα Windows 10 smartphones δεν υποστηρίζονται όλες οι τράπεζες, αλλά σταδιακά αναμένεται να προστεθούν και άλλα ιδρύματα. Το Microsoft Wallet θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο σε ολόκληρο το mobile οικοσύστημα των Windows 10, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και στο επερχόμενο Windows 10 Anniversary Update.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed