Τι φέρνει το νέο update των Windows 10 Mobile

Η Microsoft κυκλοφόρησε την αθροιστική ενημέρωση των Windows 10 Mobile για το μήνα Μάιο.

Η αναβάθμιση του firmware φέρνει την έκδοση του λογισμικού στο 10.0.10586.318.

Το update Μαΐου φέρνει:

Βελτιώσεις στην αξιοπιστία, την απόδοση και τη σταθερότητα.

Διόρθωση για προβλήματα που θα μπορούσε να οδηγήσουν σε απρόβλεπτη κατανάλωση της μπαταρίας, ενώ η οθόνη του τηλεφώνου είναι απενεργοποιημένη.

Βελτιώσεις στο σύστημα ενημέρωσης για την πρόληψη εμπλοκής των τηλεφώνων σε μια κατάσταση όπου η συσκευή προσπαθεί να πάρει μια ενημέρωση και να οδηγήσει σε λάθη 0x800f081f ή 0x80070570.

Διόρθωση για προβλήματα που οδηγούν μερικά τηλέφωνα στο να ολοκληρώσουν τον αρχικό οδηγό ρύθμισης με ένα ανολοκλήρωτο σετ app tilesστην οθόνη Έναρξη.

Βελτιώσεις στην αξιοπιστία των συνδέσεων USB-C.

Βελτιώσεις στην Cortana, συμπεριλαμβανομένης διόρθωσης για ζητήματα όπου η αναπαραγωγή της μουσικής δεν συνεχίζεται μετά την απόρριψη εισερχόμενου μηνύματος κειμένου, καθώς και προβλήματος που αφορά στις ήσυχες ώρες μην θέτοντας αυτόματα τους κανόνες για κάθε μέρα.

Διόρθωση για πρόβλημα που θα μπορούσε να οδηγήσει το τηλέφωνο να «κρεμάσει» ή να κάνει επανεκκίνηση όταν ο χρήστης επισκέπτεται ορισμένες ιστοσελίδες στο Microsoft Edge.

Διόρθωση για πρόβλημα που εγγεγραμμένο βίντεο χάνεται όταν ο χρήστης απαντά σε εισερχόμενη κλήση σε ορισμένα τηλέφωνα.

Βελτιώσεις στην αξιοπιστία της σύνδεσης στο Ίντερνετ

Διόρθωση προβλήματος που προκαλεί η μπάρα πλοήγησης επικαλύβοντας ή κρύβοντας μέρος της οθόνης σε ορισμένες εφαρμογές ορισμένων τηλεφώνων

Σημειώνεται ότι εάν διαθέτετε συσκευή Windows 10 Mobile, η ενημέρωση μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο για να εμφανιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed