Μερικές αλλαγές που φέρνει το Windows 10 Anniversary update

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει το Windows 10 Threshold, την πρώτη δηλαδή «εκδοχή» των Windows 10, στις 29 Ιουλίου του 2015.

Το επόμενο «Windows 10 Anniversary update» το θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα έναν χρόνο αργότερα, κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται και από leak που δείχνει ότι η αναβάθμιση θα έρθει στις 29 Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με το nοkiapoweruser.com, αυτό που περιμένουμε από το Windows 10 Mobile Anniversary update είναι καταρχάς αλλαγές στο Continuum feature. Εδώ προστίθεται υποστήριξη για touch-enabled εξωτερικές οθόνες, ενώ παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει την εικόνα σε οθόνες συνδεδεμένες με Windows 10 PC. Παράλληλα, αν χρησιμοποιούν και οι δυο τον ίδιο λογαριασμό, ο χρήστης θα μπορεί να δέχεται κλήσεις στο PC αντί για το κινητό!

Επιπλέον, αναμένονται  αλλαγές και στον Edge browser, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να χρήσης διαφορετικού browser για να ανοίγουνlinks από apps (προς ο παρόν αυτό γίνεται μόνο μέσω του Edge), ενώ προστίθεται και wipe left/right για back/forward.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed