Έρχεται νέα super έκδοση του Xbox One;

Όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνισή τους φήμες περί νέας ανανεωμένης έκδοσης του Xbox One από την Microsoft.

Όπως αναφέρει το Polygon, ήδη ο τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται στο κατώφλι της παρουσίασης δύο νέων εκδόσεων του Xbox One.

Η πρώτη θα είναι μια Slim edition της υπάρχουσας κονσόλας με ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο hardware που θα “τρέχει” παιχνίδια σε πολύ καλύτερη ανάλυση, αλλά και 4K βίντεο!

Η δεύτερη έκδοση θα είναι και το “δυνατό χαρτί” της Microsoft, καθώς οι φήμες θέλουν να ενσωματώνει υλικό το οποίο θα είναι τέσσερις φορές ισχυρότερο, ενώ θα υποστηρίζει και το Oculus Rift!

Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση με κωδική ονομασία Scorpio θα περιέχει GPU με ισχύ 6 teraflops, ενώ θα είναι συμβατό με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα παίζει παιχνίδια σε 4Κ! Αυτή η έκδοση θα κυκλοφορήσει το 2017.

Επιπρόσθετα, η Microsoft αναμένεται να ισχυροποιήσει τους δεσμούς ανάμεσα στο Xbox One και τα Windows 10 λανσάροντας στο μέλλον τίτλους και στις δύο πλατφόρμες.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Microsoft, παρά μόνο ένα tweet του Phil Spencer που αναφέρεί μία φράση με… υπόνοιες.

 

 

 

 

 

 

 

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed