Η αποκάλυψη για το μέλλον των Windows 10 Mobile!

Ναι ισχύει ότι οι αριθμοί πωλήσεων Windows 10 Mobile δεν μην είναι αυτοί που θα ήθελε η Microsoft. Όπως ακόμη ισχύει ότι κατά καιρούς δεν έλειψαν καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα με ενημερώσεις και διάφορα άλλα πραγματάκια.

Όμως, απ’ ότι φαίνεται ο παγκόσμιος κολοσσός δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις προσπάθειές στον τομέα των Windows Phones.

Έτσι δικαιολογείται η φράση «τα Windows 10 Mobile ήρθαν για να μείνουν». Και αυτό φαίνεται, καθώς το gsmarena.com δημοσίευσε το email που έστειλε ο Terry Myerson, επικεφαλής των Windows και Devices Group σε στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας.

Εκεί ο Myerson υπογραμμίζει ότι η Microsoft παραμένει αφοσιωμένη στο Windows 10 Mobile, ετοιμάζοντας μάλιστα και νέες συσκευές. Ο ίδιος ακόμη σημειώνει ότι η Microsoft θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να υποστηρίζει το Windows 10 Mobile!

Στον συγκεκριμένο τομέα πάντως αυτό που όλοι περιμένουν από τη Microsoft είναι το Surface Phone, με τις τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την κυκλοφορία 3 μοντέλων το 2017!

Ενδεικτικά πάντως σημειώνεται ότι η Microsoft πούλησε μόλις 2.3 εκατ. Lumia smartphones, σημειώνοντας 73% πτώση από το 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed