Ένας απλός τρόπος για να εξοικονομήσετε μπαταρία στο laptop σας!

Πολλές φορές η μπαταρία του laptop εξαντλείται, χωρίς πάντα να ευθύνεται η παλαιότητα και η καταπόνηση της συσκευής. Είναι συχνό το φαινόμενο κάποια από τις εφαρμογές να καταναλώνει ενέργεια στα… «κρυφά».

Ευτυχώς η Microsoft προνόησε για αυτό το ενδεχόμενο δημιουργώντας ένα βοηθητικό πρόγραμμα εξοικονόμησης μπαταρίας που σας προειδοποιεί και σας κατευθύνει.

Σύμφωνα με το laptopmag.com, θα πρέπει να ακολουθήσετε  τα εξής βήματα για να αποτρέψετε την εξάντληση της μπαταρίας σας:

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

2. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

 

 

 

 

 

 

3. Κάντε κλικ στο Σύστημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Επιλέξτε Εξοικονόμηση Μπαταρίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Επιλέξτε Χρήση Μπαταρίας για να δείτε πως εξαντλείται η μπαταρία σας, από εφαρμογή – εφαρμογή. Αν θέλετε να περιορίσετε τη δραστηριότητα όλων των εφαρμογών, γυρίστε το διακόπτη εξοικονόμησης μπαταρίας στη θέση On.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Επιλέξτε μια εφαρμογή. Στην κορυφή αυτής της οθόνης, μπορείτε να δείτε πώς η χρήση της μπαταρίας σας είναι χωρισμένη μεταξύ του Συστήματος, Οθόνης και Wi-Fi. Εάν η οθόνη έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό, θα πρέπει να μειώσει τη ρύθμιση της φωτεινότητας σας για να ανακτήσει διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες.

 

 

 

8. Επιλέξτε: “Να επιτρέπεται αυτή η εφαρμογή να εκτελείται στο background” και γυρίστε το «διακόπτη» στη θέση «off» προκειμένου να τρώτε λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

 

 

 

 

 

 

Τελικά τα απλά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed