All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Στις 29 Φεβρουαρίου η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile;

Αν και η Microsoft είχε υποσχεθεί στους απανταχού χρήστες ότι έως το τέλος του 2015 τα Windows 10 Mobile θα αντικαθιστούσαν τα παλαιότερα 8.1 των smartphones, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η μόνη διαβεβαίωση που δόθηκε τον Δεκέμβριο ήταν ότι τα 10αρια θα έρχονταν στις αρχές του 2016. Έτσι η κατάσταση αυτή οδήγησε στη παρουσία Windows smarthones «δύο ταχυτήτων», καθώς η αναβάθμιση σε 10αρια πραγματοποιήθηκε σε συγκεκριμένα μοντέλα, τα περισσότερα από αυτά πρωτοεμφανιζόμενα.

Πολλοί συνεργάτες της Microsoft εκτιμούσαν το προηγούμενο διάστημα ότι το update θα ερχόταν μέσα στον Ιανουάριο. Ούτε αυτό έγινε. Επόμενο ήταν η υπομονή πολλών χρηστών να αρχίσει να εξαντλείται. Η κατάσταση αυτή όμως αντιστρέφεται.

Κι αυτό διότι η Microsoft Mexico ανακοίνωσε ότι στις 29 Φεβρουαρίου, σε λίγες ημέρες δηλαδή, η αναβάθμιση των Windows 10 Mobile θα είναι διαθέσιμη και στα παλαιότερα κινητά.

Επιτέλους! Μετά από μία μακρά αναμονή, οι απανταχού λάτρεις των Windows smartphones γνωρίζουν επακριβώς πότε θα αναβαθμιστούν τα λειτουργικά των συσκευών τους.

Βέβαια η επίσημη ανακοίωση της Microsoft ακόμη εκκρεμεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed