Πως να μετατρέψετε το Windows 10 Mobile smartphone σας σε έναν 14ιντσο φορητό υπολογιστή!

Το Continuum της Microsoft, όπως πολλοί γνωρίζουν, επιτρέπει σε ένα smartphone με το λειτουργικό της Microsoft, Windows 10 Mobile, να συνδεθεί με μια μεγαλύτερη οθόνη, όπως αυτή μιάς τηλεόρασης ή ακόμη και με μία οθόνη προβολής. Πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει. Μία νέα τελείως διαφορετική κατηγορία συσκευών έχει βγεί στο προσκήνιο, ενώ όλο και περισσότεροι κατασκευαστές την ενσωματώνουν και την αναπτύσσουν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το NexDock, ένα “laptop” που επιτρέπει σε οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή που ενσωματώνει Windows 10 Mobile να μετατραπεί σε έναν 14ιντσο φορητό υπολογιστή, με τη βοήθεια του Continuum!

Επί της ουσίας, το NexDock προσφέρει μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο Bluetooth με touchpad για να συνδέσετε το Windows 10 Mobile smartphone με την υποστήριξη του Continuum και να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό φορητό υπολογιστή!

Ο φορητός αυτός υπολογιστής ζυγίζει μόλις 1.400 γραμμάρια και έχει οθόνη 14.1 ιντσών με ανάλυση 1366×768 pixels, ενώ προσφέρει επίσης μπαταρία 10.000 mAh, miniHDMI port, 2 θύρες USB, υποδοχή κάρτας TF 1, και ένα βύσμα ακουστικών 3,55.

Εκτός από τα Windows 10 smartphones, το NexDock μπορεί να λειτουργήσει με μια ευρεία ποικιλία άλλων συσκευών που βασίζονται στο ίδιο σύστημα, επιτρέποντας έτσι να έχετε έναν προσωπικό φορητό υπολογιστή μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Η τιμή του NexDock είναι ιδιαίτερα ελκυστική, μόλις 85€ (99$), ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται για τον Ιούνιο του 2016.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι είναι απαραίτητη η χρήση ενός smartphone με Windows 10, το οποίο θα υποστηρίζει την εφαρμογή Continuum, καθώς και ένας προσαρμογέας οθόνης Dock!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed