All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Smartphone ή PC;-Αυτό είναι το νέο Acer Liquid Jade Primo

Το πρώτο Windows 10 smartphone της Acer είναι γεγονός και κυκλοφορεί τον προσεχή Φεβρουάριο!

Το Acer Liquid Jade Primo είναι ένα 5,5 ιντσών smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, 3GB μνήμη RAM, 32GB εσωτερική.

Η AMOLED οθόνη 1920 x 1080 pixel συνδυάζεται τέλεια με την πίσω κάμερα των 21Mp, και την μπροστινή των 8, ενώ διαθέτει WiFi 802.11ac και σύνδεση 4G LTE κατηγορίας 6.

Παράλληλα, υποστηρίζει το Continuum της Microsoft για Windows Mobile, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να συνδέεται με εξωτερικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη και να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του σαν να ήταν ένας επιτραπέζιος υπολογιστής! Αυτό πραγματοποιείται μέσω της θύρας USB τύπου C.

Φυσικά, υπάρχει μόνο μία θύρα, γι’ αυτό και η Acer θα προσφέρει ένα Dock που θα επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει όλο αυτό το περιφερειακό υλικό με ένα μόνο καλώδιο!

Ακόμη, σύμφωνα με το liliputing.com, η Acer αναμένεται να προσφέρει πολλές επιλογές για την αγορά του τηλεφώνου, εκτός από το Dock που προαναφέρθηκε, όπως ένα «κιτ επιφάνειας εργασίας», ένα ποντίκι ή ακόμη και πληκτρολόγιο.

Ένα προηγούμενο διάστημα είχε προηγηθεί μία αρκετά δυναμική καμπάνια της Acer για το Liquid Jade Primo,, ενώ τώρα η εταιρεία ανακοινώνει ότι το μοντέλο είναι σχεδό έτοιμο και θα διατίθεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική αρχής γενομένης από το Φεβρουάριο.

Το Acer Liquid Jade Primo είναι το τρίτο smartphone που υποστηρίζει Windows Mobile και το πρώτο μοντέλο που δεν φέρει την επωνυμία της Microsoft. Τα δύο άλλα είναι τα Microsoft Lumia 950 και Lumia 950 XL.

Η τιμή του Acer Liquid Jade Primo ξεκινά από 569 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed