All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Αυτό είναι το νέο Lenovo ThinkPad 13 με Windows 10 και Chrome OS!

Ένα νέο ThinkPad φέρνει η Lenovo στην αγορά, το οποίο θα διατίθεται τόσο με λειτουργικό Chrome OS όσο και με Windows 10. Αν και πρόκειται για το ίδιο μοντέλο, οι δύο εκδόσεις του φέρουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους.

Η Lenovo χρησιμοποιεί  τα ίδια εσωτερικά τόσο για το Chrome OS όσο και για το Windows μοντέλο της, όμως υο πληκτρολόγιο και κάποια άλλα χαρακτηριστικά  διαφέρουν σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία συσκευή και να εγκαταστήσετε και τα δύο λειτουργικά.

Αν και  απογοητευτική, η ενέργεια αυτή έγκειται στις διαφορετικές πολιτικές που χαράσσουν η Microsoft και η Google όσον αφορά τα λογισμικά τους.

Και οι δύο εκδόσεις του νέου Thinkpad της Lenovo αναμένεται να κυκλοφορήσουν με τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές i5 της Intel, διαθέτοντας 16GB μνήμη RAM (Windows) ή 8GB (Chrome OS), ενώ η εσωτερική τους αγγίζει τα 512GB (για την έκδοση Chrome 32GB).

Όσον αφορά τώρα την τιμή, η έκδοση των Windows, που έρχεται τον Απρίλιο, θα κοστίζει 449 δολάρια, ενώ αυτή με λειτουργικό Chrome OS, που μας έρχεται μετά τον Ιούνιο, τιμολογείται στα 399 δολάρια.

Πολύ καλά για laptops χαμηλού κόστους, έτσι δεν είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed