Το “Get Windows 10” τώρα και σε smartphones!

Η Microsoft λανσάρει το «Windows 10 Upgrade Advisor», ένα εργαλείο για συσκευές Windows Phone που θα βοηθούν τον χρήστη να χειριστεί την μετάβαση στα Windows 10 Mobile.

Το εν λόγω app διατίθεται από σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft!

Η εφαρμογή θα ελέγχει smartphones που ενσωματώνουν Windows για τυχόντα προβλήματα συμβατότητας, θα προσφέρει λύσεις, και θα βοηθά με διάφορους τρόπους να ελευθερωθεί χώρος και να αφαιρεθούν apps και αρχεία που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της μνήμης.

Λίγο πολύ έχει τον ίδιο ρόλο με την εφαρμογή “Get Windows 10” που είναι διαθέσιμη για υπολογιστές με Windows 7 ή Windows 8.1. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft προσπαθεί να παρέχει στους χρήστες μια εύκολη λύση που θα ταιριάξει με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τη μετάβαση στα Windows 10 Mobile.

Πως δουλεύει

Η Microsoft εξηγεί πώς λειτουργεί η εφαρμογή:

“Εάν το τηλέφωνό σας είναι διαθέσιμο για την αναβάθμιση, ίσως χρειαστεί να ελευθερώσετε λίγο χώρο για να γίνει αυτό. Η εφαρμογή θα προτείνει αρχεία, όπως βίντεο ή φωτογραφίες, που μπορούν να μετακινηθούν προσωρινά σε onedrive ή μία κάρτα SD, εάν έχετε εγκαταστημένη. Αποδεχθείτε τις συστάσεις, ή επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μετακινήσετε. Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να διαγράψετε κάποια αρχεία. Εάν μετακινήσετε αρχεία σε onedrive, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να επαναφέρετε τα αρχεία πίσω στο τηλέφωνό σας εφόσον τα Windows 10 Mobile έχουν εγκατασταθεί.”

Προς το παρόν, η εφαρμογή δεν μπορεί να «κατέβει» από τους χρήστες Windows Phone, όμως η Microsoft είναι πολύ πιθανό να άρει τον περιορισμό πολύ σύντομα, όταν τα Windows 10 Mobile, πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους.

Η έκδοση αναβάθμισης για των Windows Phone θα είναι το Build 10.586.63. Η νέα εφαρμογή «Upgrade Advisor» θα είναι εκεί για να βοηθήσει τους χρήστες να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερα, ελευθερώνοντας χώρο και να βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed