Το πληκτρολόγιο των Windows 10 Mobile τώρα και για iOS!

Η Microsoft δημιουργεί μία νέα έκδοση του πληκτρολογίου των Windows 10 Mobile για iOS! Ήδη ο παγκόσμιος κολοσσός εξετάζει σήμερα μια πρώιμη έκδοση του νέου feature του για κινητά, ενώ αναμένεται σύντομα να καταστήσει διαθέσιμες στο κοινό και τις αναγκαίες δοκιμές.

Σύμφωνα με το theverge.com, ενώ το πληκτρολόγιο των Windows 10 Mobile διαθέτει λειτουργία «ενός χεριού», η αντίστοιχη iOS έκδοση της Microsoft είναι αρκετά διαφορετική. Το «one-handed mode» λειτουργεί σε κάθε πλευρά, ημικυκλικά, επιτρέποντας στοn χρήστη να χρησιμοποιεί είτε μόνο το ένα χέρι για να σύρει τα γράμματα ή να πληκτρολογεί στο δρόμο. Φανταστείτε την κίνηση από ένα ανεμιστηράκι σε λειτουργία! Από την άλλη, το πληκτρολόγιο της έκδοσης Windows 10 Mobile απλώς μετατοπίζεται προς την άκρη της οθόνης.

Εκτός από τη λειτουργία για ένα χέρι, όλα τα υπόλοιπα είναι παρόμοια με την έκδοση των Windows Phone. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προτάσεις λέξεων, emoji, αλλά και να περάσετε τα γράμματα (όπως το Swype) για να πληκτρολογήσετε τις λέξεις. Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει το Word Flow για iOS μέσα στους επόμενους μήνες, με την αντίστοιχη έκδοση για Android να αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed