All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Boomerang by Instagram: Για GIFs στο λεπτό

Με το Boomerang από το Instagram, οι καθημερινές στιγμές γίνονται διασκεδαστικές και απροσδόκητες. Δημιουργήστε εντυπωσιακά μίνι βίντεο που επαναλαμβάνονται μπρος-πίσω και έπειτα κοινοποιήστε τα στους φίλους σας.

Έτσι, η ομάδα του Instagram κυκλοφορεί ένα νέο project που βάζει στο παιχνίδι τα mini videos και τα GIFs. Δημιουργήστε το μίνι βίντεο μέσω της κάμερας και ανεβάστε το στα social media. Τα likes θα δικαιώσουν την επιλογή σας!

Βρείτε κάτι (ή κάποιον) που κινείται ή δημιουργήστε ένα βίντεο από selfie επιλέγοντας την μπροστινή κάμερα. Όλα γίνονται με ένα μόνο κουμπί. Πατήστε το μία φορά και το Boomerang θα κάνει τα υπόλοιπα: τραβάει διαδοχικά 10 φωτογραφίες και τις μετατρέπει σε ένα διασκεδαστικό μίνι βίντεο με διάρκεια 1 δευτερολέπτου που μπορεί να παιχτεί μπρός και πίσω.

Κοινοποιήστε το στο Facebook και στο Instagram απευθείας από την εφαρμογή ή αποθηκεύστε το βίντεο στη Συλλογή για να το κοινοποιήσετε αργότερα.

Δυνατότητες:

– Τραβήξτε μίνι βίντεο με στιγμές της ζωής σας και τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας την μπροστινή και πίσω κάμερα.
– Κατεβάστε την εφαρμογή και ξεκινήστε αμέσως τη λήψη. Δεν απαιτείται σύνδεση ή λογαριασμός.
– Όλα γίνονται με ένα μόνο κουμπί! Η εφαρμογή τραβάει 10 φωτογραφίες και τις ενώνει, επιταχύνει το βίντεο και το επαναλαμβάνει μπρος-πίσω.
– Κοινοποιήστε τα βίντεο που δημιουργείτε στο Instagram και στο Facebook απευθείας από την εφαρμογή ή κοινοποιήστε τα αργότερα από τη Συλλογή.

Αποκτήστε την εδώ: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/boomerang-by-instagram/9nblggh67lrk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed