All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

TabletsUltrabooksΝέα

Τα νέα Toshiba laptops με δωρεάν εγγύηση “ο,τι κι αν συμβεί”

H Toshiba παρουσιάζει τους νέους υβριδικούς και φορητούς υπολογιστές της στην ελληνική αγορά και προσφέρει δωρεάν την «Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί», ώστε να έχετε το μυαλό σας ήσυχο σε κάθε αναπάντεχο γεγονός.

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάσε τα νέα μοντέλα υβριδικών και φορητών υπολογιστών, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης στην Αθήνα, με αφορμή το λανσάρισμα της «Εγγύησης Ό,τι κι αν Συμβεί»– μιας προσφορά που παρέχει επιπλέον ηρεμία σε περίπτωση αναπάντεχων και ανεπιθύμητων γεγονότων.

Satellite Radius 11- Η φορητότητα συναντά την ευελιξία

Τελειοποιημένος για αφή ώστε να αξιοποιεί πλήρως τα Windows 8.1, ο Satellite Radius 11 έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτος με πέντε διαφορετικούς τρόπους για χρήση σε διαφορετικές καταστάσεις. Σε λειτουργία φορητού υπολογιστή είναι ιδανικός για εργασία και πρόσβαση στο πληκτρολόγιο και στις θύρες ενώ σε λειτουργία tablet αξιοποιεί τις 360 μοίρες για να παρακολουθείτε βίντεο ή να κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.

Satellite Radius 12- Ο πρώτος υβριδικός 12.5” Ultra HD 4K

Ο Satellite Radius 12 είναι μοναδικό συνδυασμό ευελιξίας, φορητότητας, επιδόσεων και εντυπωσιακών επιλογών οθόνης με την εξελιγμένη λειτουργικότητα των Windows 10 . Με πέντε διαφορετικούς τρόπους χρήσης, ο Satellite Radius 12 είναι μία premium συσκευή για κάθε χρήση, στο γραφείο, στο σπίτι ή εν κινήσει. Η ποικιλία αυτή συμπληρώνεται από την επιλογή οθόνης Ultra HD 4K, που προσφέρει μοναδική φωτεινότητα επιτρέποντας στους χρήστες να ζήσουν εμπειρίες κινηματογραφικής εικόνας και ψυχαγωγίας στον ελεύθερο χρόνο τους.

Satellite Radius 14 – συσκευή all-round επιδόσεων για κάθε σενάριο

Ο Satellite Radius 14, αποτελεί έναν συνδυασμό ποικιλίας, επιδόσεων και στυλ σε μία συμπαγή 5-σε-1 συσκευή. Διαθέτοντας έως 6ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ κι έχοντας τελειοποιηθεί για χρήση Windows 10, ο Satellite Radius 14 επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες χρήσης επαγγελματιών, μαθητών και της καθημερινότητας. Με την προσθήκη ψυχαγωγικών λειτουργιών, ο Satellite Radius 14 είναι η ιδανική συσκευή all-round επιδόσεων.

Satellite Radius 15-υβριδικός για κάθε χρήση

Ο Satellite Radius 15 είναι ο υβριδικός φορητός υπολογιστή 39.6cm (15.6”) της Toshiba. Σχεδιασμένος για να αξιοποιεί τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, αυτός ο υβριδικός με αρμό 360 μοιρών επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών τρόπων χρήσης για να έχουν την κατάλληλη συσκευή σε κάθε περίσταση. Το flip-and-fold design επιτρέπει εργασία με τον κατάλληλο τρόπο τις περισσότερες φορές, προσφέροντας ό,τι καλύτερο για εργασία και παιχνίδι από την αρχή της ημέρας μέχρι τη βραδινή ψυχαγωγία.

Satellite Click Mini 2-in-1 –Ο υβριδικός που προσαρμόζεται για εσάς

O Satellite Click Mini είναι μια οικονομική 22.6 cm (8.9”) συσκευή, συμπαγή για έξτρα φορητότητα και έτοιμη για διπλό ρόλο – αφού μεταμορφώνεται από πλήρης λειτουργικός φορητός υπολογιστής με Windows 8.1 Update σε tablet με το πάτημα ενός κουμπιού – περιορίζοντας την ανάγκη να κουβαλάτε πολλαπλές συσκευές.

Satellite Click 10 –Φορητός, πολύπλευρος και ψυχαγωγικός

Μια υβριδική συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή και τη λειτουργικότητα ενός tablet με ένα κλικ. Ο Satellite Click 10 μεταμορφώνεται εύκολα από αποτελεσματικός φορητός υπολογιστής με πληκτρολόγιο πλήρου μεγέθους, σε πρωτοποριακό tablet τέλειο για να μοιράζεστε περιεχόμενο. Ιδανικός για όσους θέλουν μία δεύτερη συσκευή για τα ταξίδια τους ή για μαθητές που θέλουν να κρατούν σημειώσεις στην τάξη

KIRA – ο ορισμός του Ultrabook για μία ακόμη φορά

Με πλήθος νέων λειτουργιών το 33.8 cm (13.3”) KIRA πηγαίνει τις επιδόσεις σε ένα ανώτερο επίπεδο ως το απόλυτο Ultrabook™ τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση. Για πρώτη φορά το KIRA διατίθεται στην Ευρώπη με επιλογή διαμορφώσεων, που περιλαμβάνουν την επιλογή μεταξύ λεπτομερούς φωτεινής οθόνης αφής PixelPure (2560 x 1440) ή την επιλογή Full HD (1920 x 1080) μη ανακλαστικής οθόνης. Ο ίδιος φίνος σχεδιασμός με το αυθεντικό KIRA εγγυάται τον ιδανικό συνδυασμό λεπτής κομψότητας και εκπληκτικών επιδόσεων, που ορίζουν για μια ακόμη φορά πώς πρέπει να είναι ένα Ultrabook™.

Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί

Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι μια προσφορά της Toshiba που παρέχει επιπλέον ηρεμία σε περίπτωση αναπάντεχων και ανεπιθύμητων γεγονότων. Διαθέσιμη δωρέαν μέσω της αγοράς οικιακών φορητών υπολογιστών και αποσπώμενων ή υβριδικών PC – η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί παρέχει πλήρη κάλυψη για κάθε συμβάν. Η Εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης και για τον πρώτο χρόνο προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων καθώς επίσης και McAfee LiveSafe license, προσφέροντας στους πελάτες ενισχυμένη ασφάλεια για τη νέα συσκευή τους1. Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι πλέον διαθέσιμη για τους πελάτες σε επιλεγμένες χώρες2 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει Εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed