Καιρός To-Go: “Πέφτει” πάντα μέσα στον καιρό

Χρησιμοποιήστε το “Καιρός To-Go” για να δείτε τις τοπικές καιρικές συνθήκες, κάνοντας χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας του τηλεφώνου σας, με λεπτομέρειες για 5 ημέρες.

Προσθέστε έως 10 επιπλέον θέσεις, με ακρίβεια μέχρι και τη μικρότερη περιοχή ή χωριό. Όλες οι τοποθεσίες καιρού εμφανίζονται εύκολα, μόνο με ένα swipe της οθόνης και η τοπική ώρα είναι επίσης διαθέσιμη. Ενεργοποιήστε ένα υπέροχο Live Tile, που δείχνει χρήσιμες πληροφορίες για τον καιρό της θέσης σας.

Προσαρμόστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους την εμφάνιση του καιρού και στην οθόνη κλειδώματος. Οι προειδοποιήσεις για τον καιρό θα εμφανίζονται αυτόματα στην αρχική σας οθόνη, αν το επιλέξετε. Έτσι, σχεδόν ποτέ, δεν θα χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή! Σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και δεδομένων, ενώ επιτρέπει ένα, οριζόμενο από τον χρήστη, χρονοδιάγραμμα, για την ενημέρωση του Live Tile και της οθόνης κλειδώματος.

Λεπτομέρειες καιρού διαθέσιμες για ωριαία διαστήματα, για μια ημέρα που επιλέγετε. Δείχνει την ώρα ανατολής και δύσης, καθώς και τις φάσεις της σελήνης. Το μετεώγραμμα παρουσιάζει τη θερμοκρασία, την πίεση, τον άνεμο, τη βροχή και τη νεφοκάλυψη.

Καλή, επίσης, υποστήριξη οριζόντιου προσανατολισμού και πλήρης προσαρμογή θέματος, φαίνεται υπέροχο είτε σας αρέσουν τα πράγματα φωτεινά είτε σκούρα. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της εφαρμογής, με διάφορα στυλ γραμματοσειρών και εικονιδίων καιρού. Επιλέξτε από μερικές καταπληκτικές, εμπνευσμένες από τον καιρό, ταπετσαρίες.

Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες που αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό, φωτογραφίες Bing, ή μια φωτογραφία από τη συλλογή σας!

Αποκτήστε την εδώ με 4,49€: https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-to-go/9wzdncrdqs76

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed