All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Ημερολόγιο Διατροφής: Eλέγξτε τα γεύματά σας μέσα στο 24ωρο

Έχει αποδειχθεί, ότι η παρακολούθηση του τι τρώτε βοηθά στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού. Αυτή η εφαρμογή σας βοηθά να ελέγχετε τη διατροφή σας και να τρώτε πιο υγιεινά.

Ο σχεδιασμός έχει βελτιστοποιηθεί, για να κάνετε πολύ γρήγορη εισαγωγή δεδομένων, με 1 κλικ εισαγωγή και πρόσφατες προτάσεις φαγητού. Η ήδη ενσωματωμένη βάση δεδομένων περιλαμβάνει χιλιάδες επιλογές τροφίμων.

Χαρακτηριστικά:

1. Απλός αλλά δυνατός σχεδιασμός: Η εφαρμογή ανοίγει απευθείας στην οθόνη εισαγωγής, στο πιο πρόσφατο γεύμα, καθώς αυτό είναι που θα χρησιμοποιείτε περισσότερο. Ο σχεδιασμός κάνει την εισαγωγή δεδομένων πάρα πολύ απλή και ευκολονόητη διαδικασία.

2. Εισαγωγή με ένα άγγιγμα, με προσωποποιημένες προτάσεις: Τα συχνότερα τρόφιμα μπορούν να επιλεχθούν άμεσα. Ξεκινώντας τη δεύτερη ημέρα, προτείνονται τα πρόσφατα αντικείμενά σας, καθώς μπορεί να τρώτε το ίδιο φαγητό πολύ συχνά.

3. Η σύνδεση δεν είναι απαραίτητη: Δεν απαιτούνται προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες επικοινωνίας.

4. Χιλιάδες αντικείμενα ενσωματωμένα στην αρχική βάση δεδομένων: Τα περισσότερα τρόφιμα διαθέτουν ακριβείς πληροφορίες, σχετικά με τις κοινές μερίδες, τις θερμίδες, τους υδρογονάνθρακες, τις πρωτεΐνες και τα λίπη.

5. Πλήρης off-line υποστήριξη: Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

6. Εύκολη και ακριβής εισαγωγή: Μπορείτε να εισάγετε σωστά την ακριβή ποσότητα, χρησιμοποιώντας το πλήκτρο κύλισης.

7. Ημερήσιες αναφοράς: Χρησιμοποιώντας το μενού, μπορείτε να ανοίξετε απευθείας το ημερολόγιο, το οποίο δείχνει μια περίληψη της ημέρας σας. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε σε θερμίδες, πρωτεΐνες και υδρογονάνθρακες, πατώντας σε ένα μικρό τρίγωνο.

8. Καταγραφή των στόχων σας: Αφού έχετε εισάγει τους προσωπικούς σας στόχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εβδομαδιαία αναφορά, για να δείτε τις τάσεις σας.

9. Προσωπικές υπενθυμίσεις σας βοηθούν να παραμείνετε στο στόχο σας: Οι υπενθυμίσεις αποτελούν ένα πρακτικό τρόπο, για να εξασφαλίσετε ότι εκπληρώνετε το ημερολόγιό σας, μετά από κάθε γεύμα, ή κατά το τέλος της ημέρας.

Αποκτήστε την εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD/9wzdncrfj1t2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed