All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέαΣυμβουλές

Αναβάθμιση στα Office 2016; Μάθετε τον τρόπο!

Η διαδικασία για να αναβαθμίσετε την έκδοση του Microsoft Office σας στην πιο πρόσφατη μέσω του online συστήματος της Microsoft δεν θέλει κόπο, αλλά… τρόπο!

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει επάνω στα νέα Windows 10, όμως δεν είναι το μόνο καινούριο προϊόν που λανσάρει η Microsoft: η αμερικανική εταιρεία λανσάρει μεταξύ άλλων και νέο Office, το Office 2016, και όλοι οι συνδρομητές του Office 365, έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την έκδοσή τους σε αυτή και μάλιστα με τρόπο ιδιαίτερα εύκολο.

Αν λοιπόν είστε συνδρομητής του Office 365, θα χρειαστεί να πάτε στο site του Office και να κάνετε login με τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Πηγαίνετε στην επιλογή Install, εντοπίστε το μήνυμα που σας ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα του νέου Office 2016 και κάντε «κλικ» στο ομώνυμο πλήκτρο από κάτω. Άλλο ένα «κλικ» στο Install της επόμενης οθόνης και το αρχείο εγκατάστασης θα κατέβει στο PC σας. Ε, το τρέχετε, το εγκαθιστάτε και αυτό ήταν!

Σημειώστε ότι η παρούσα διαδικασία είναι απαραίτητη αν θέλετε λ.χ. να αναβαθμίσετε την έκδοση του Office 2013 σε αυτή του 2016. Αν δοκιμάσετε να το κάνετε μέσω του ίδιου του Office και των μενού του, απλά θα πάρετε την πιο σταθερή και πρόσφατη έκδοση του 2013 ή όποιας άλλης «κύριας» σειράς διαθέτετε.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και στους Mac, προκειμένου έτσι να αναβαθμίσετε το Office 2011 σας στο Office 2016. Απλά, εκεί λόγω ασυμβατότητας ανάμεσα στις δύο εκδόσεις (έχει μεσολαβήσει και μια πενταετία…) θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσετε την παλιά (και, δυστυχώς για εσάς, χειροκίνητα, ένα-ένα τα διάφορα προγράμματα…) και κατόπιν να εγκαταστήσετε την καινούρια. Στα δε Windows δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να την περάσετε απλώς πάνω από αυτή που διαθέτετε ήδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed