Ο σκληρός δίσκος Canvio Ready της Toshiba (3ΤΒ)

Η Toshiba παρουσιάζει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Canvio Ready, ο οποίος προσφέρει έως 3 TB αποθηκευτικής χωρητικότητας με εύκολο plug-and-play σχεδιασμό για να μεταφέρετε τα αρχεία σας.

Ο Τομέας Περιφερειακών Συσκευών της Toshiba Europe GmbH (TEG), παρουσιάζει τον Canvio Ready, ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDD). Η τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά HDD Canvio της Toshiba – που περιλαμβάνει ήδη οκτώ μοντέλα– ο Canvio Ready συνδυάζει ήδη εκπληκτικό χώρο έως 3 TB , με ταχύτατες μεταφορές δεδομένων και φορητό design, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας αρχεία όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο Canvio Ready διατίθεται με ποικιλία χωρητικότητας – από 500 GB έως 3 TB – για να μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 856,500 ψηφιακές φωτογραφίες, 789,000 από τα αγαπημένα σας μουσικά αρχεία, ή 2,460 ψηφιακές ταινίες . Με τεχνολογία USB 3.0, ο Canvio Ready προσφέρει καταπληκτικές ταχύτητες έως 5 Gbit/s για γρήγορο download ή μεταφορά μεγάλων αρχείων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Είναι επίσης συμβατός με θύρες USB 2.0 που υπάρχουν σε παλαιότερο hardware, οπότε αν κάνετε αναβάθμιση στον παλιό σας φορητό υπολογιστή θα μπορείτε ακόμη να μεταφέρετε τα αρχεία σας στην καινούρια σας συσκευή. Η απλή λειτουργία plug-and-play σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα τον Canvio Ready με συσκευές Microsoft Windows, χωρίς την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού software installation.

Προσφέροντας αξιόπιστο και συμπαγή τρόπο για back up και αποθήκευση δεδομένων, ο Canvio Ready διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών που προστατεύει τα δεδομένα σας. Ο Canvio Ready διαθέτει κομψό dot σχέδιο και είναι τόσο συμπαγής – που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην τσέπη ή σε σακίδιο, για να παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε αρχεία, φωτογραφίες, ταινίες και μουσική.

Ο κ. Arnaud Bonvarlet, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Περιφερειακών Συσκευών της Toshiba Europe GmbH δήλωσε: « Με τον αυξανόμενο αριθμό δεδομένων που παράγουμε στη ζωή μας είναι σημαντικό να διαθέτουν οι καταναλωτές αξιόπιστους και ταχύτατους τρόπους για να μεταφέρουν τα ψηφιακά τους δεδομένα. Αναζητούμε νέους και πρωτοποριακούς τρόπους για να εξελίξουμε τη σειρά hard drive, για να προσφέρουμε αποθηκευτικές λύσεις που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και είναι εύκολα προσβάσιμες εν κινήσει. Με έως 3 TB και το συμπαγές του μέγεθος, ο Canvio Ready είναι η τέλεια λύση για όσους χρειάζεται να μεταφέρουν πολλά δεδομένα και να τα διατηρούν ασφαλή».

Ο νέος Toshiba Canvio Ready θα είναι διαθέσιμος από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά Toshiba Canvio Ready

Χωρητικότητα: 500 GB, 1 TB, 2 TB, 2.5 TB, 3 TB
Interface: USB 3.0 ( συμβατός με USB 2.0)
Transfer Rate: Έως 5 Gbit/s
Χρώμα: Μαύρο
Μέγεθος: 3/2.5/2TB: 119x80x21,5mm, 1TB/500GB: 119×80 x15mm

Περιεχόμενα συσκευασίας
Καλώδιο USB 3.0 micro-B
Quick Start Guide
Εγχειρίδιο χρήσης [προεγκατεστημένο στον HDD] Φυλλάδιο Εγγύησης

Προδιαγραφές συστήματος
Formatted NTFS for Microsoft Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
CPU με 750 MHz ή ταχύτερα, 10 MB system hard disk space
256 MB μνήμης συστήματος, μία δωρεάν θύρα USB 3.0 ή USB 2.0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed