All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

“Xέρι – χέρι” οι υπολογιστές Quest με τα Windows 10

Tα πρώτα στην Ελλάδα συστήματα προσωπικού υπολογιστή τοπικής σχεδίασης και συναρμολόγησης, που πιστοποιούνται στο νέο λειτουργικό περιβάλλον της Μicrosoft, Windows 10, γίνονται για άλλη μια φορά οι υπολογιστές Quest.

Η πιστοποίηση δίδεται από τη Microsoft, έπειτα από εξαντλητικά tests στα οποία υποβάλλονται τα συστήματα και αποτελεί την απόλυτη διαβεβαίωση, ότι οι χρήστες των πιστοποιημένων υπολογιστών Quest μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος.

Παράλληλα επιβεβαιώνουν τη πολύ στενή συνεργασία της ομάδας σχεδίασης και συναρμολόγησης συστημάτων Quest της Info Quest Technologies με τη Microsoft, και τη συστηματική επένδυση που γίνεται στη σχεδίαση και παραγωγή των υπολογιστών Quest για περισσότερα από 25 χρόνια.

Τα Windows 10, είναι διαθέσιμα από τις 29 Ιουλίου και όλοι οι υπολογιστές Quest μπορούν δωρεάν να αναβαθμισθούν στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Οι υπολογιστές Quest είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα, καθιερωμένα και αναγνωρισμένα brand της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής. Από το 1991, που παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υπολογιστές Quest, έχουν κατακτήσει τους Έλληνες καταναλωτές, για την ποιότητα κατασκευής τους, την αξιοπιστία τους και τις υψηλές επιδόσεις τους και σήμερα στηρίζουν την καθημερινή λειτουργία εκατοντάδων επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και εξυπηρετούν χιλιάδες ιδιώτες στην εργασία και τη διασκέδασή τους.

Η σειρά υπολογιστών Quest διαθέτει, σήμερα, μοντέλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και gaming και καλύπτεται από την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της Info Quest Technologies. Οι υπολογιστές Quest είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, καθώς και σε εξουσιοδοτημένες αλυσίδες τεχνολογίας και καταστήματα πληροφορικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed