Πώς θα πατήσετε cancel στην αναβάθμιση σε Windows 10;

Έχοντας αναβαθμίσει τα Windows σας στα Windows 10, αποφασίζετε εν τέλει ότι αυτά δεν σας κάνουν. Πώς αναιρείτε την απόφασή σας και ξαναγυρνάτε στα παλιά;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους να θέλει κάποιος να αναβαθμίσει τα Windows 7/8/8.1 του στα Windows 10, την τελική έκδοση του λειτουργικού της Microsoft –μιας που πλέον όλες οι επόμενες θα έρχονται με τη μορφή μεγάλων πακέτων αναβάθμισης.

Υπάρχουν όμως τόσοι κι άλλοι τόσοι ικανοί να τον αναγκάσουν να μετανιώσει για την απόφασή του και να θέλει να επιστρέψει στη θαλπωρή και το γνώριμο περιβάλλον των Windows που γνώριζε και εμπιστευόταν.

Μπορεί π.χ. ο χώρος που δεσμεύουν τα Windows 10 (16 GB & 32 GB για τις 32-bit και 64-bit εκδόσεις αντίστοιχα, συν άλλα 3 GB για τα αρχεία της εγκατάστασης) να κριθεί υπερβολικός. Μπορεί η δοκιμαστική φύση του λειτουργικού και τα προβληματάκια που πιθανώς να εμφανίζονται εδώ κι εκεί να αποθαρρύνουν ορισμένους.

Ίσως πάλι κάποιοι άλλοι απλά να μη συμφωνούν με τις αλλαγές που φέρνουν μαζί τους τα νέα Windows και να επιθυμούν να αναβάλλουν για όσο το δυνατόν περισσότερο την αναβάθμιση του PC τους σε αυτά –εδώ υπάρχει ακόμα κόσμος που χρησιμοποιεί XP, τι να λέμε τώρα…

Εν πάση περιπτώσει: αναβαθμίσατε τα Windows σας στα Windows 10 και τώρα έχετε μετανιώσει. Πώς θα ξαναγυρίσετε στα παλιά;

Απλό. Βρείτε το εικονίδιο με το λογότυπο των Windows 10 στη μπάρα εργασίας σας και πατήστε το.

 

Στο παράθυρο που ανοίγει, εντοπίστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές (το περίφημο “hamburger menu”) και στο μενού που θα δείτε να εμφανίζετε, διαλέξτε το View confirmation.

Από εκεί, πατήστε στο Cancel reservation, επιβεβαιώστε την επιλογή σας και voila! Είστε έτοιμοι!

Ακόμα κι αν αλλάξετε και πάλι γνώμη, μπορείτε να επαναφέρετε τα Windows 10 στο PC σας ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την πρώτη τους εγκατάσταση. Κι αν για ακόμα μια φορά το μετανιώσετε, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφουμε εδώ και επισκεφθείτε γιατρό το συντομότερο δυνατόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed