H τιμονιέρα Logitech G για Xbox One & PC για “δυνατούς” αγώνες

Η πρώτη της αγωνιστική τιμονιέρα της Logitech με δυναμική ανάδραση για Xbox One και PC. H τιμονιέρα G920 Driving Force θα απογειώσει την εμπειρία gaming.

Η Logitech, μια από τις κορυφαίες εταιρίες σε καινοτομίες gaming περιφερειακών παρουσίασε σήμερα την Logitech G920 Driving Force, την πρώτη τιμονιέρα της με δυναμική ανάδραση για Xbox One, αλλά και για PC, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το φθινόπωρο.

Η G920 έχει σχεδιαστεί για αγωνιστική οδήγηση υψηλής ακριβείας αλλά και για μακροχρόνια απροβλημάτιστη χρήση και διαθέτει την τεχνολογία της Logitech με ισχυρά διπλά μοτέρ δυναμικής ανάδρασης στη μετάδοση, και ελικοειδή γρανάζια και συστήματα μείωσης του πατιναρίσματος.

Επίσης, η στεφάνη του τιμονιού έχει δερμάτινη επένδυση ραμμένη στο χέρι, ενώ τα πεντάλ –γκάζι, φρένο, συμπλέκτης- είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Ακόμη, η τιμονιέρα είναι συμβατή με τον εξτρά μοχλό ταχυτήτων Driving Force Shifter (που διαθέτει έξι ταχύτητες και πατητή όπισθεν). Πρέπει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη τιμονιέρα της Logitech για το Xbox One.

«Η G920 είναι η τιμονιέρα που οι φίλοι των εξομοιωτών οδήγησης ζητούσαν για το Xbox One» σχολίασε ο Ujesh Desai, γενικός διευθυντής του τομέα gaming της Logitech. «Στην εταιρία μας έχουμε μεγάλη παράδοση από τα προηγούμενα μοντέλα που είχαμε δημιουργήσει, οπότε στηριχθήκαμε εκεί, για να προσφέρουμε μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία για τους gamers του Xbox One. Προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να χρησιμοποιήσω την νέα μας τιμονιέρα στο Forza Motorsport 6.»

«Αυτά είναι καλά νέα για τους φανατικούς της εξομοίωσης οδήγησης στο Xbox One, που στο παρελθόν είχαν χρησιμοποιήσει μια τιμονιέρα της Logitech και περίμεναν κάτι αντίστοιχο» είπε ο James Hunter, διευθυντής Business και Strategy, της Xbox Accessories στη Μicrosoft. «Με τη κυκλοφορία του Forza Motorsport 6 το φθινόπωρο, οι φίλοι των videogames αγώνων αυτοκινήτων θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν την συναρπαστική εμπειρία του παιχνιδιού με την αγωνιστική τιμονιέρα Logitech G920».

Ρεαλιστική δυναμική ανάδραση

Η G920 διαθέτει δύο μοτέρ δυναμικής ανάδρασης ώστε να εξομοιώνει ρεαλιστικά τις συνθήκες του δρόμου, τη μετακίνηση του κέντρου βάρους του αυτοκινήτου και τη φθορά των ελαστικών, ώστε να έχουμε άμεση αίσθηση της υπερστροφής και της υποστροφής, της απώλειας πρόσφυσης και κάθε άλλης δυναμικής συμπεριφοράς του οχήματος. Τα ελικοειδή γρανάζια –που έχουν σχεδιαστεί με πρότυπο εκείνα που χρησιμοποιούνται σε πραγματικά συστήματα μετάδοσης – μας προσφέρουν μια ιδιαίτερα αθόρυβη, βελούδινη και μεγάλης ακρίβειας οδήγηση. Τέλος, μηχανισμοί που μειώνουν το πατινάρισμα, δίνουν πιο «σφιχτή» αίσθηση στο τιμόνι και στα πεντάλ για μεγιστοποίηση του ελέγχου.

Ανθεκτική σχεδίαση

Η τιμονιέρα Logitech G920 Driving Force έχει φτιαχτεί για να αντέξει στο χρόνο, με μασίφ μεταλλικά ρουλεμάν στον άξονα του τιμονιού, ανοδιωμένες αλουμινένιες ακτίνες, και πεντάλ και paddle από ανοξείδωτο ατσάλι. Υψηλής ποιότητας, ραμμένο στο χέρι δέρμα προσφέρει στο Logitech G920 Driving Force τόσο την εικόνα όσο και την αίσθηση ενός αγωνιστικού τιμονιού υψηλών επιδόσεων, διασφαλίζοντας και μια πιο άνετη αλλά και μακρόχρονη εμπειρία χρήσης. Ακόμη, ενσωματωμένοι σφικτήρες και μπουλόνια επιτρέπουν την σταθερή στήριξη της τιμονιέρας σε ένα τραπέζι ή σε ένα σύστημα εξομοίωσης, ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις και οι κραδασμοί κατά τη διάρκεια των πιο επιθετικών ελιγμών.

Πλήκτρα εύκολης πρόσβασης

Για απροβλημάτιστη πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια έλεγχου το D-Pad, τα πλήκτρα της κονσόλας και τα ημιαυτόματα paddle αλλαγής ταχυτήτων είναι τοποθετημένα σε βολικές θέσεις πάνω στην τιμονιέρα.

Πεταλιέρα άμεσης απόκρισης

Η Logitech G920 Driving Force διαθέτει μια ξεχωριστή πεταλιέρα, η οποία μας επιτρέπει να πατάμε γκάζι, να φρενάρουμε και να αλλάζουμε ταχύτητες, ακριβώς όπως θα κάναμε σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε μια πιο ρεαλιστική στάση σώματος για την οδήγηση. Το πεντάλ του φρένου έχει μη γραμμική συμπεριφορά, οπότε μιμείται με επιτυχία την απόδοση ενός συστήματος φρένων με μεταβαλλόμενη ευαισθησία ανάλογα την πίεση, προσφέροντας μια αίσθηση φρεναρίσματος υψηλής ακριβείας και απόκρισης. Η πεταλιέρα έχει ξεχωριστό συμπλέκτη, οπότε οι gamers που θέλουν την απόλυτη εμπειρία και ψάχνουν να βρουν τα όριά τους, μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγωνιστικής οδήγησης.

Εξτρά μοχλός ταχυτήτων Driving Force Shifter

Διαθέσιμο ως εξτρά, το Driving Force Shifter είναι ένας λεβιές ταχυτήτων (6 ταχύτητες και πατητή όπισθεν). Το Driving Force Shifter είναι ποιοτικά κατασκευασμένο, με μεταλλικό στέλεχος και δερμάτινες, ραμμένες στο χέρι, φούσκα και κάλυμμα λεβιέ. Ενσωματωμένοι σφικτήρες και μπουλόνια επιτρέπουν στο λεβιέ να ασφαλίσει σταθερά όπου τον τοποθετήσουμε.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Logitech G920 Driving Force αναμένεται να είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €399. Ο εξτρά μοχλός ταχυτήτων Driving Force Shifter αναμένεται αντίστοιχα, με προτεινόμενη τιμή τα €59. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα ή το blog. Το Logitech G920 Driving Force θα παρουσιαστεί στο περίπτερο του Xbox στο South Hall της έκθεσης E3 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed