All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Αccuweather: Οι πιο ακριβείς προγνωσεις καιρού στο Windows Phone!

Πάνω από 1 δισ. άνθρωποι παγκοσμίως βασίζονται στην υπηρεσία του AccuWeather για να ενημερωθούν για τον καιρό και να κανονίσουν το πρόγραμμα του 24ωρου τους. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για χρήστες Windows Phone.

Κατεβάστε το Αccuweather στο smartphone σας, ρυθμίστε την πόλη σας και “καρφιτσώστε” την στην πρωτη σελιδα για αμεσες ενημερωσεις για τον καιρο.
Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή καιρού προσφέρει στο χρήστη:

– Προγνώσεις από λεπτό προς λεπτό για τις επόμενες δύο ώρες, υπερ-εξειδικευμένες για την ακριβή σας διεύθυνση. Περιλαμβάνει τον τύπο και την ένταση του καιρού, καθώς και τις ώρες έναρξης και λήξης του. Διατίθεται για τις ηπειρωτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και μια λίστα παγκόσμιων τοποθεσιών που εμπλουτίζεται συνεχώς.

– Ειδοποιήσεις για έντονες καιρικές συνθήκες για όλες τις τοποθεσίες – ορατές από οποιοδήποτε τμήμα της εφαρμογής. Αποστολή ειδοποιήσεων για έντονες καιρικές συνθήκες απευθείας στο Windows Phone σας για τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και μια λίστα παγκόσμιων τοποθεσιών που εμπλουτίζεται συνεχώς.

– Οι προγνώσεις περιλαμβάνουν τις τρέχουσες συνθήκες, ωριαίες προβλέψεις για τις επόμενες 72 ώρες και εκτεταμένες προγνώσεις για τις επόμενες 15 ημέρες.

– Οι τρέχουσες καιρικές συνθήκες εμφανίζονται με το όνομα και την ώρα της τοποθεσίας, τη θερμοκρασία, την ταχύτητα του ανέμου, την ταχύτητα των ριπών ανέμου και την κατεύθυνση του ανέμου, τους υετούς και τις ποσότητες, την υγρασία, την ορατότητα, τον δείκτη UV, τη νεφοκάλυψη, την πίεση και τις ώρες για την ανατολή και τη δύση του ηλίου. Επιλογή για την ενημέρωση των τρεχουσών συνθηκών καθώς η τοποθεσία σας μέσω GPS αλλάζει.

– Πλήρως διαδραστικοί χάρτες Bing Maps σε πλήρη οθόνη που αναγράφουν τα ακριβή καιρικά δεδομένα του AccuWeather, όπου συμπεριλαμβάνεται ραντάρ για τις Ηνωμένες Πολιτείες και μια λίστα παγκόσμιων τοποθεσιών που εμπλουτίζεται συνεχώς.

– Οθόνη κλειδώματος που συμπληρώνεται με μια όμορφη φωτογραφία για τον καιρό, η οποία εμφανίζει τις τρέχουσες συνθήκες της τοποθεσίας.

Κατεβάστε την εφαρμογή χωρίς κόστος στο http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/accuweather-weather-for-life/92507698-67a2-e011-986b-78e7d1fa76f8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed