Τα νέα Lenovo Yoga Convertibles

Το νέο Yoga 3 παρέχει στους καταναλωτές ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με τις επιλογές των 11 ιντσών και του νέου μοντέλου των 14 ιντσών με οπίσθια φωτιζόμενη οθόνη.

Και τα 2 μοντέλα έχουν λεπτό (envelope thin) design, μετρώντας λιγότερα από 18,3 χιλιοστά πάχος. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο 14 ιντσών μοντέλο δίνει στους χρήστες περισσότερη επιφάνεια οθόνης ενώ παραμένει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σε ένα σασί 13 ιντσών. Μόλις 15,8 χιλιοστά λεπτό και ζυγίζοντας 1.1 κιλά, το μοντέλο 11 ιντσών παραμένει το ελαφρύτερο στην οικογένεια Yoga.

Και τα δύο διαθέτουν τον κλασικό Yoga σχεδιασμό με άρθρωση που επιτρέπει ευελιξία 360 μοιρών και προσφέρει στους καταναλωτές τέσσερις ειδικές λειτουργίες – Laptop, Stand, Tent και Tablet. Η Lenovo τελειοποίησε την άρθρωση ώστε τώρα να ανοίγει και να κλείνει πιο ομαλά και επίσης επιτρέπει στην οθόνη να είναι επίπεδη στις 180°.

Τα νέα Yoga convertibles έχουν ισχυρούς έως 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i7 στο μοντέλο των 14 ιντσών, Windows 8.1, οθόνη FHD και γρήγορο 802.11 A/C WiFi. Η ισχυρή απόδοση αξίζει και δυνατό και καθαρό ήχο, και έτσι η Lenovo εξοπλίζει το Yoga 3 με stereo ηχεία και Waves audio. Και για μια πιο προσαρμοσμένη και έξυπνη εμπειρία, η Lenovo περιλαμβάνει το έξυπνο λογισμικό Harmony. Το Harmony βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν και να προσαρμόσουν εφαρμογές και περιλαμβάνει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας κατά την ανάγνωση ενός βιβλίου, επιτρέπει τον έλεγχο μέσω κίνησης ή βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις ήχου σε συγκεκριμένα modes και προτείνει νέες εφαρμογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed