All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

MSN Οικονομία

Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά σας οικονομικά θέματα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες παγκοσμίως ειδησεογραφικές πηγές και τα καλύτερα δεδομένα.

Αυξήστε τα χρήματά σας με τη βοήθεια εύχρηστων εργαλείων και υπολογιστικών εφαρμογών, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Σχεδιασμένη για το Windows Phone, η εφαρμογή Οικονομία παρέχει άμεση πρόσβαση στη Λίστα παρακολούθησης. Καρφιτσώστε τις αγαπημένες μετοχές, κεφάλαια ή δείκτες μεμονωμένα ως μικρά δυναμικά πλακίδια, ώστε να μην χάνετε καμία ενημέρωση.

Περιηγηθείτε σε ενημερωτικά διαγράμματα για να δείτε με μια γρήγορη ματιά τα συμβάντα της ημέρας. Με το μετατροπέα νομισματικών μονάδων ελέγξτε γρήγορα τις συναλλαγματικές ισοτιμίες ενώ βρίσκεστε καθ’ οδόν και με το εργαλείο στεγαστικού δανείου υπολογίστε τις μηνιαίες δόσεις σας, δείτε μια προβολή γραφικών ή το χρονοδιάγραμμα πληρωμών.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/1e0440f1-7abf-4b9a-863d-177970eefb5e

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed