Lenovo Ultra Slim Yoga 3

Με νέο εντυπωσιακό και ανθεκτικό «μεντεσέ» με την ονομασία «watchband hinge», το YOGA 3 Pro γίνεται ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ από τους προκατόχους του.

Η Lenovo παρουσιάζει το νέο YOGA 3 Pro, ένα ultra slim, convertible PC. Το νέο YOGA 3 Pro 13 ιντσών ανταποκρίνεται μοναδικά στις ανάγκες των χρηστών για μια ιδιαιτέρως κομψή συσκευή, με τις καλύτερες επιδόσεις στο είδος του, το hardware αλλά και το λογισμικό που επιθυμούσαν. Το YOGA 3 Pro προσφέρει όλα αυτά αλλά και κάτι ακόμα: ένα απίστευτα λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο με το νέο design του «watchband hinge», μια QHD+ οθόνη και το Harmony, το διαισθητικό λογισμικό της Lenovo, που προσαρμόζεται στις προσωπικές προτιμήσεις των χρηστών, καθώς μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή στις διάφορες λειτουργίες της.

Το «Watchband hinge» θέτει νέα όρια στους όρους λεπτό και ελαφρύ
Ενώ το YOGA 2 Pro έγινε συνώνυμο των όρων λεπτό και ελαφρύ, το νέο YOGA 3 Pro πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, έχοντας κατά 17% μικρότερο πλαίσιο από αυτό του προκατόχου του στα 12.8 mm πάχος – λεπτότερο και από μολύβι, όταν ανοιχθεί. Το PC γίνεται ακόμα ελαφρύτερο, ζυγίζοντας 1,19kg – 14% λιγότερο από πριν– ελαφρύτερο και από ένα μπουκάλι νερό.
Η συσκευή επιτυγχάνει αυτό το απίστευτα λεπτό και ελαφρύ design, χάρη στη νέα watchband «άρθωση» της Lenovo, κατασκευασμένη με περισσότερα από 800 διαφορετικά μεταλλικά τμήματα αλουμινίου και ατσαλιού. Οι μηχανικοί της Lenovo επανασχέδιασαν την αυθεντική YOGA άρθρωση, ώστε να προσφέρει τον ίδιο βαθμό ευλυγισίας και επίπεδης επιφάνειας με ένα μεταλλικό watch band. Αντί των δύο σημείων εστίασης, τώρα υπάρχουν έξι. Για να ολοκληρωθεί το νέο διακριτικό σχέδιο «άρθρωσης», το YOGA 3 Pro διατίθεται σε 3 χρώματα που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα: Ασημί της πλατίνας, Σαμπανί Χρυσό και Πορτοκαλί

Προσαρμοζόμενο Λογισμικό
Για να ενισχυθεί η προσαρμοστικότητα αλλά και η ανταπόκριση των χαρακτηριστικών του hardware του YOGA, η Lenovo δημιούργησε τη νέα εμπειρία λογισμικού, το Harmony. Το Harmony χαρίζει στους χρήστες του YOGA έναν νέο τρόπο να ανακαλύπτουν εφαρμογές και να προσαρμόζουν το πώς αυτές ανταποκρίνονται στη χρήση. Για παράδειγμα, όταν γίνεται ανάγνωση ενός βιβλίου, το Harmony θα αλλάζει αυτόματα τη φωτεινότητα και την ένταση των χρωμάτων ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου.

Όταν χρησιμοποιείται πρόγραμμα για παρουσιάσεις, το Harmony μπορεί να ενεργοποιήσει τον έλεγχο της κίνησης ή της αφής ανάλογα με το mode, ή όταν παρακολουθείται video, μπορεί να βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις του ήχου. Το Harmony μπορεί να αναγνωρίζει και να βελτιστοποιεί την εμπειρία με πάνω από 50 δημοφιλείς εφαρμογές.

Το Harmony μπορεί επίσης να προτείνει ποιες εφαρμογές βρίσκουν χρήσιμες άλλοι χρήστες του YOGA και να προσφέρει μια πρακτική συντόμευση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε κάθε λειτουργία.

Βελτιστοποιημένη επίδοση σε κάθε λειτουργία
Το YOGA 3 Pro προσφέρει στους χρήστες του μια εξαίρετη εμπειρία σε κάθε λειτουργία του, από τη στιγμή που θα το ανοίξουν. Η QHD+ οθόνη, 3200×1800, είναι φωτεινή και ευκρινής και υπέροχη, σε οποιοδήποτε mode– edit φωτογραφιών στη λειτουργία laptop, συνομιλία με video σε stand mode, παρακολούθηση ταινιών σε tent mode ή online αγορές στη λειτουργία tablet. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό Gorilla Glass, η οθόνη αυτή είναι σχεδιασμένη να αντέχει, οπουδήποτε και αν τη χρησιμοποιούν οι χρήστες. Ενώ η προβολή των videos είναι ήδη συναρπαστική, το YOGA 3 Pro κάνει τον ήχο εξίσου μοναδικό με τα εξελιγμένα ηχεία Waves Audio, τα οποία προσαρμόζουν αυτόματα τον ήχο σε κάθε μια από τις 4 λειτουργίες, ώστε ακόμα και όταν τα ηχεία δεν ‘’βλέπουν’’ τον χρήστη, ο ήχος να ακούγεται το ίδιο δυνατά και καθαρά.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με Intel® Core M™ επεξεργαστή, συνολικό αποθηκευτικό χώρο έως και 512 GB SSD και ενσωματωμένα γραφικά Intel, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ασχολούνται με πολλά ταυτόχρονα, να αποθηκεύουν μεγάλες ψηφιακές βιβλιοθήκες και να ζήσουν την εμπειρία του video χωρίς να κολλάει. Το YOGA 3 Pro με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 9 ώρες, ακολουθεί τους χρήστες παντού 1 και συνδέεται με υψηλή ταχύτητα 802.11 a/c WiFi2.

«Το νέο YOGA 3 Pro convertible PC είναι το αποτέλεσμα συνεχούς βελτίωσης και αποδοχής των παρατηρήσεων των χρηστών, τα οποία λήφθηκαν υπ’ όψιν», είπε ο Dilip Bhatia, design and marketing vice president του PC Group της Lenovo. «Ενώ οι χρήστες μας είπαν ότι λάτρεψαν όσα τους επέτρεπε να κάνουν το YOGA, το ήθελαν ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ. Ανταποκριθήκαμε με ένα πρωτοποριακό σχέδιο «μεντεσέ» και συνεχίσαμε να εξελίσσουμε το YOGA σε μια πραγματικά προσαρμοστική, έξυπνη συσκευή. Πιστεύω πως σήμερα το YOGA είναι ανάμεσα στα καλύτερα notebooks του κόσμου».

«Το νέο YOGA 3 Pro της Lenovo είναι ένα μοναδικό παράδειγμα της καινοτομίας που βλέπουμε σε συστήματα τύπου 2 σε 1» είπε ο Kirk Skaugen, senior vice president και general manager του PC Client Group της Intel. «Με το εκπληκτικά λεπτό σχέδιο του και τις 4 λειτουργίες του, συνδυασμένα με τις επιδόσεις του νέου Intel Core M επεξεργαστή, οι χρήστες μπορούν να έχουν τώρα φανταστική ευελιξία σε ένα και μοναδικό 2 σε 1 σύστημα για τη δουλειά και τη διασκέδαση, ανάλογα με το αν απολαμβάνουν ταινίες, μουσική ή δουλεύουν την επόμενη παρουσίασή τους».

Τιμές και διαθεσιμότητα
Το Lenovo YOGA 3 Pro είναι άμεσα διαθέσιμο σε Ασημί της Πλατίνας. Τα μοντέλα ξεκινούν από 1550€ και φτάνουν τα 1750€.
Όλα τα μοντέλα έρχονται στην Ελλάδα με 3 χρόνια εγγύηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed