Οι MSN apps παντού

Τώρα μπορείς να έχεις τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του MSN- Ειδήσεις, Καιρός, Αθλητισμός, Οικονομία, Υγεία & Ασκηση, και Γαστρονομία- μαζί σου παντού.

Το φθινόπωρο η Microsoft παρουσίασε το νέο MSN, επανασχεδιασμένο εκ βάθρων. Με την προσθήκη των εφαρμογών iOS, Android και Amazon, η εταιρία ολοκλήρωσε τον κύκλο της της διάθεσης του MSN σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι εφαρμογές, οι οποίες διατίθενται τώρα μέσω αξιόπιστων app stores, σου δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόζεις και να οργανώνεις τις πληροφορίες που εσύ θέλεις, αναλόγως με τα ενδιαφέροντά σου. Ομορφες, με δυνατότητα εξατομίκευσης, οι εφαρμογές του MSN διαθέτουν περιεχόμενο μοναδικού εύρους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του MSN Ειδήσεις, αποκτάς συγκεκριμένο περιεχόμενο από χιλιάδες κορυφαίους ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MSN Αθλητισμός, θα δεις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, θα παρακολουθείς προγραμματισμένες διοργανώσεις και κατατάξεις και θα διαβάσεις τα τελευταία νέα για 200 κατηγορίες και χιλιάδες ομάδες. Η εφαρμογή MSN Οικονομία παρέχει χρηματοοικονομικές ειδήσεις και δεδομένα, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις λίστα παρακολούθησης για να ελέγχεις τις μετοχές, τα αμοιβαία κεφάλαια και τα επενδυτικά μέσα που σε ενδιαφέρουν, ενώ σου παρέχει εργαλεία και υπολογιστικές μηχανές οι οποίες σε βοηθούν να καθορίσεις τα πάντα, από ένα φιλοδώρημα για φαγητό, έως τον υπολογισμό ενός νέου στεγαστικού δανείου, ή ακόμα ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Η εφαρμογή MSN Υγεία & Ασκηση σου επιτρέπει να παρακολουθείς τη διατροφή και την άθλησή σου, να ανακαλύπτεις ασκήσεις για τις ανάγκες σου και να ελέγχεις τα συμπτώματα για πιθανές παθήσεις. Το MSN Γαστρονομία σου παρέχει πάνω από 300.000 γευστικές συνταγές, σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς συλλογές ** με τις αγαπημένες σου, όπως και να παρακολουθείς εκπαιδευτικά βίντεο και να μάθεις τα μυστικά διάσημων σεφ. Επιπλέον σου προσφέρει τον εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό οίνου, με πάνω από 1,5 εκατομμύρια κριτικές.

Η εφαρμογή MSN Καιρός παρέχει όχι μόνο πρόβλεψη 10 ημερών, αλλά ωριαίες προβλέψεις, μέσο όρο καιρικών συνθηκών βάσει στοιχείων παλαιότερων ετών, όπως επίσης και επείγουσες ειδοποιήσεις για πάνω από 100.000 τοποθεσίες.

Για να μάθεις περισσότερα και να κατεβάσεις τις εφαρμογές σήμερα, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα http://www.msn.com/el-gr/msnapps

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed