All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΑξεσουάρΝέα

Προσωπικό hotspot από την D-Link

Το νέο Mobile Wi-Fi Hotspot επιτρέπει στους χρήστες να διαμοιράζονται 4G LTE mobile σύνδεση στο Internet, σε πολλούς υπολογιστές και κινητές συσκευές

Η D-Link παρουσιάζει το Mobile Wi-Fi Hotspot 150 Mbps, DWR-932, ένα φορητό router που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιούν υψηλές ταχύτητες Internet, οπουδήποτε διατίθεται σήμα 4G.

Η συγκεκριμένη συσκευή τσέπης, επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν δεδομένα, να κάνουν stream πολυμέσων και να αποστέλλουν μηνύματα SMS μέσω ενός ασφαλούς ασύρματου δικτύου. Αυτό καθιστά το DWR-932 την ιδανική λύση τόσο όσους ταξιδεύουν συχνά και χρησιμοποιούν πολλές κινητές συσκευές. Φυσικά είναι ιδανικό και για το σπίτι ή το γραφείο, ειδικά σε περιπτώσεις που το σταθερό δίκτυο έχει αποσυνδεθεί από το Internet.

«Όλοι επιθυμούμε μια σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο σπίτι και στο γραφείο, όπως επίσης αναζητάμε και mobile συσκευές που προσφέρουν διασύνδεση 4G. Το Mobile Wi-Fi Hotspot της D-Link προσφέρει και τις δυο επιλογές, δίνοντας τη δυνατότητα διαμοιρασμού της σύνδεσης σε όλες τις Wi-Fi συσκευές, σε όποιον διαθέτει μια 4G SIM» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd.

«Όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, το κινητό τηλέφωνο μπορεί να διαθέτει μια γρήγορη mobile σύνδεση, αλλά το tablet, το e-book reader, η φορητή κονσόλα παιχνιδιών ή το laptop σας, χρειάζονται επίσης κάποια σύνδεση Wi-Fi. Με το Mobile Wi-Fi Hotspot, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε ομαλή αναπαραγωγή online video, σε online υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων και σε αδιάκοπη περιήγηση στο Internet μέσω οποιασδήποτε συσκευής και απ’ οποιοδήποτε σημείο.»

Το Hotspot προσφέρει ταχύτητες download έως και 150Mbps και ταχύτητες upload έως και 50Mbps, ανταγωνιζόμενο ακόμα και τις πιο γρήγορες σταθερές συνδέσεις Internet. Η υποστήριξη Wireless N διασφαλίζει ότι οι περισσότερες Wi-Fi συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο router και στο Internet.

Επίσης περιλαμβάνει μπαταρία Lithium-ion 2020mAh, επιτρέποντας χρήση έως και τεσσάρων ωρών με μία φόρτιση. Φορτίζεται μέσω μιας θύρας micro-USB, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση των περισσότερων smartphone, καταργώντας την ανάγκη παραπάνω φορτιστών.

Τα πλούσια χαρακτηριστικά ασφαλείας, διασφαλίζουν τον αποκλεισμό των ανεπιθύμητων συνδέσεων, ενώ το ενσωματωμένο firewall αποτρέπει τις εισβολές μέσω Internet.

Επιπλέον, η λειτουργία Wi-Fi Protected Setup (WPS) δημιουργεί ασφαλείς συνδέσεις μεταξύ των συσκευών, με το πάτημα ενός κουμπιού μόνο.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.dlink.com/gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed