All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΑξεσουάρΝέα

Οθόνες Philips USB Docking με IPS Panel

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει μια νέα εκδοχή της 23-ιντσών οθόνης Philips USB docking.

Εκτός από την ενίσχυση της παραγωγικότητας που προσφέρει η άμεση πρόσβαση μέσω ενός μόλις καλώδιο USB υψηλής ταχύτητας σε περιφερειακό εξοπλισμό, δίκτυα, intranet και internet, οι χρήστες φορητών υπολογιστών μπορούν να απολαύσουν στο γραφείο βελτιωμένη οπτική εμπειρία , καθώς το νέο μοντέλο προσφέρει προηγμένη τεχνολογία IPS panel για ευρύτερη γωνία θέασης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας Full HD.

Ευκολία και Ευελιξία
Η 23-ιντσών οθόνη docking 231P4QUPES έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να είναι παραγωγικοί σε όποιο μέρος και αν βρίσκονται. Με δύο ταχύτατες θύρες USB 3.0 και μία USB 2.0, οι χρήστες συνδέουν τον προσωπικό τους υπολογιστή στην οθόνη και αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλες τις συσκευές που συνδέονται αυτή – όπως εκτυπωτές, εξωτερικές μονάδες, φωτογραφική μηχανή ή ποντίκι. Με τη χρήση του καλωδίου USB 3.0, οι χρήστες μπορούν επιπλέον να κάνουν video stream ή να συνδεθούν με δίκτυα, internet ή intranet. Όλα τα παραπάνω, συνδυάζονται με τη βελτιωμένη οπτική εμπειρία που προσφέρει η τεχνολογία IPS. Η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης των 178 μοιρών –οριζόντια και κάθετα- δίνει τη δυνατότητα θέασης περιεχόμενου εύκολα από σχεδόν οποιαδήποτε προοπτική, ακόμα και σε 90-μοίρες Pivot λειτουργία.

Με την λαμπερή, υψηλής αντίθεσης ποιότητα εικόνας του Full HD, η οθόνη δίνει στους επαγγελματίες εν κινήσει μια ευκρινέστερη, πιο καθαρή οπτική εμπειρία για εργασία και συνεργασία στο γραφείο – ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια στα χρώματα και σταθερή φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

Η οθόνη Philips 231P4QUPES είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη ενδεικτική €299

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed