Συνεργασία Zoottle με το The Mall Athens

Η Zoottle προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με τo The Mall Athens για την εγκατάσταση της νέας «γενιάς» Wi-Fi στο χώρο του αξιοποιώντας τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων.

Οι επισκέπτες του δημοφιλούς εμπορικού κέντρου, θα μπορούν πλέον να αποκτούν γρήγορη πρόσβαση στο internet χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης ή να μπουν στην διαδικασία απόκτησης του.

Με το πάτημα μερικών κουμπιών στην οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου του tablet ή του φορητού τους υπολογιστή, απλά συνδέονται στο αγαπημένο τους κοινωνικό δίκτυο, κάνοντας Like στο Facebook ή ακολουθώντας τη σελίδα του The Mall στο Twitter. Με αυτό τον τρόπο, αποκτούν άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο internet. Εναλλακτικά, μπορούν να συνδεθούν με το email τους.

O κ. Νάσος Αναλογίδης, συνιδρυτής της Zoottle και υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας, σ’ ότι αφορά την συνεργασία της Zoottle με το The Mall Athens δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιoανατολικής Ευρώπης. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε το The Mall Athens να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του Zoottle».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed