All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Windows 10, το νέο λειτουργικό

Τελικά η Microsoft επέλεξε να δώσει τον αριθμό 10 δίπλα στη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, το οποίο είναι κοινό πλέον για όλες τις συσκευές.

Οι Joe Belfiore και Terry Myerson παρουσίασαν τα Windows 10 για smartphones, tablets και desktop συστήματα, με την πιο σημαντική εξέλιξη να είναι η πανηγυρική επιστροφή του Start Menu, που συνδυάζει τα tiles με την κλασική εκδοχή που είχε συνηθίσει ο κάθε χρήστης των Windows 7. Επίσης, έχει προστεθεί πεδίο αναζήτησης που εμφανίζει αποτελέσματα από τον υπολογιστή και από το Διαδίκτυο.

Θα υπάρχουν Charms, όπως συμβαίνει στο Windows 8, ενώ ειδική μέριμνα έχει δοθεί στις υβριδικές συσκευές, με μία διαμόρφωση που θα επιτρέπει την ομαλή μετάβαση από την μία λειτουργία σε άλλη. Οι apps από το Windows Store ανοίγουν πλέον όλες σε παράθυρο όπως όλα τα προγράμματα, υπάρχουν πολλαπλές επιφάνειες εργασίας και μέχρι τέσσερις εφαρμογές μπορούν να μπουν και να τρέξουν στην ίδια οθόνη με το Snap enhancements.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Joe Belfiore μας εξηγεί όλες τις αλλαγές και τα νέα στοιχεία του νέου λειτουργικού συστήματος, το οποίο θα είναι διαθέσιμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed