All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Σημαντικά μεγέθη στους υπολογιστές για τη Lenovo

Κατά το πρώτο οικονομικό τρίμηνο, τα Laptops της Lenovo ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, παράγοντας το 49% των συνολικών εσόδων της Lenovo.

Σε ολόκληρο τον κλάδο, οι αποστολές σε laptop μειώθηκαν κατά 3,7%, από έτος σε έτος, βελτιωμένες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όταν η μείωση ήταν 13%, από έτος σε έτος, κυρίως λόγω της επιχειρηματικής ανανέωσης και των καινοτομιών στην κατηγορία. Υποβοηθούμενα από αυτή την σταθεροποιητική τάση, τα ενοποιημένα κέρδη των laptops PC της Lenovo σε παγκόσμιο επίπεδο, το πρώτο τρίμηνο άγγιξαν τα US$ 5,1 δισεκατομμύρια, με αύξηση 12%.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η Lenovo ανακοίνωσε το ThinkPad10, ένα 10’’ premium multimode business tablet, ιδανικό για επαγγελματική χρήση, καθώς και τα πρώτα Chromebooks για καταναλωτές, το N20 και Ν20p. Αυτά τα Chromebooks προσφέρουν στους καταναλωτές δύο τρόπους για να απολαμβάνουν την εμπειρία Chrome σε μία λεπτή και ελαφριά μορφή. Η Lenovo επίσης παρουσίασε το Β50 laptop για μικρές επιχειρήσεις και τα Z40 και Z50 laptops για καταναλωτές που επιθυμούν τη διασκέδαση.

Η Lenovo κατέκτησε την πρώτη θέση στις αποστολές Desktop PC που αυξήθηκαν κατά 12,1% από έτος σε έτος κατά το πρώτο οικονομικό τρίμηνο, σε σύγκριση με τη συνολική βιομηχανική αύξηση ύψους 2,4%. Η αύξηση κατά 1,5% του μεριδίου αγοράς από έτος σε έτος προσέδωσε στη Lenovo μερίδιο στην αγορά των desktop 17,5%. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών των desktop PCs της Lenovo αυξήθηκε κατά 20%, από έτος σε έτος, κατά το πρώτο τρίμηνο στις ΗΠΑ, σε 3,0 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας το 29% των συνολικών εσόδων της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η Lenovo εισήγαγε αρκετά νέα desktop PCs αρχίζοντας με την A Series A540 AIO (all-in-one) desktop, ιδανικό για οικογένειες και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας δυνατότητες ήχου και βίντεο. Ακόμη, η Lenovo αποκάλυψε πρόσφατα το ανασχεδιασμένο entry-level ThinkStation P300, που διαθέτει απαράμιλλη ευελιξία, ιδανικό για επαγγελματίες που χρειάζονται ISV application certification hardware σε μια προσιτή τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed