Το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας»

Από 14 έως 31 Ιουλίου, με κάθε αγορά εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage, η HP προσφέρει ένα 1 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με ένα μεγάλο καλοκαιρινό party, αποκαλύφθηκε Tο Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας powered by HP Deskjet Ink Advantage που δημιούργησε ο designer Charis Tsevis μέσα από την crowdsourcing καμπάνια της HP.

Φίλοι, συνεργάτες δημοσιογράφοι αλλά και πλήθος κόσμου που συμμετείχε στην καμπάνια στέλνοντας φωτογραφίες, φόρεσαν τα καλύτερά τους χαμόγελα και γιόρτασαν τη Δευτέρα 07 Ιουλίου την αποκάλυψη του art work στο Akanthus παρέα με τους Onirama.

To Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας αποτελεί το κεντρικό μήνυμα της καλοκαιρινής καμπάνιας για τη σειρά οικιακής εκτύπωσης Deskjet Ink Advantage της HP η οποία θα συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως ανακοινώθηκε στο event.

Από τις 14 έως τις 31 Ιουλίου με κάθε αγορά εκτυπωτή HP DeskJet ΙnkAdvantage, η HP προσφέρει 1 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Στη σελίδα της HP στο Facebook (www.facebook.com/hp.hellas), μπορείτε να δείτε το μωσαϊκό με το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας» και να ενημερωθείτε για τα νέα της καλοκαιρινής καμπάνιας της HP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed