Στα €599 στην Ελλάδα το Lumia 930

Δεν άργησε να έρθει η επίσημη ανακοίνωση του Microsoft Devices Group για την επίσημη κυκλοφορία του Lumia 930 και στην ελληνική αγορά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Το Microsoft Devices Group παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το Lumia 930 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1. Η νέα συσκευή συνδυάζει μοναδικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Microsoft και της σειράς Lumia προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία λήψης video και απεικόνισης φωτογραφιών.

Το Lumia 930 ενσωματώνει μία πλούσια σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών. Είναι μία καλοσχεδιασμένη συσκευή με μεταλλικές λεπτομέρειες. Παράλληλα προσφέρει πρόσβαση σε άλλα αρχεία όπως φωτογραφίες και videos μέσω του συγχρονισμού με PC, tablets καθώς και με συσκευές Xbox και Windows Phone.

Η crystal clear Full HD OLED οθόνη των 5 ιντσών επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές, ταινίες ή video clips κάθε στιγμή ενώ εξαιτίας της μπαταρίας των 2420 mAh και της ενσωματωμένης τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης δε χρειάζεται να ανησυχούν μήπως τελειώσει η μπαταρία.

Η προηγμένης τεχνολογίας κάμερα PureView 20MP με optical image stabilization και οπτικά ZEISS υψηλής ποιότητας υποστηρίζει τη λήψη και την προβολή εκπληκτικών φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα.
Με την καινοτόμο εφαρμογή Nokia Camera with Living Images οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν κίνηση σε στατικές φωτογραφίες. Ταυτόχρονα apps απεικόνισης όπως τα Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio και Nokia Refocus προσφέρουν ακόμα περισσότερα επίπεδα δημιουργικότητας.

Με τέσσερα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης και τη λειτουργία Rich Recording, το Lumia 930 προσφέρει λήψη HD video με ανεπανάληπτο ήχο και δυνατότητες surround sound capture και playback.

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 κάνει ακόμα πιο γρήγορες και πλούσιες δραστηριότητες όπως το Xbox gaming, η λήψη φωτογραφιών και η επεξεργασία video.
Το νέο λογισμικό SensorCore προσφέρει low power αναγνώριση κίνησης βοηθώντας τους χρήστες να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους καθημερινά χωρίς να χρησιμοποιούν την ισχύ της μπαταρίας των 2420 mAh – ιδανικό για γυμναστική και εξερευνήσεις μέσω εφαρμογών όπως η Bing Health and Fitness.

Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των one swipe ειδοποιήσεων του Action Centre, το νέο πακέτο Microsoft Enterprise καθώς επίσης και τα Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera, HERE Maps και τέλος το Drive+, καθιστούν το Lumia 930 μία εξαιρετική συσκευή τόσο για την εργασία όσο και για την ψυχαγωγία των χρηστών.

«Στη σημερινή εποχή, η οποία διατηρεί έντονα τα στοιχεία της κοινωνικής δικτύωσης, η λήψη video και ο διαμοιρασμός τους είναι πιο σημαντικά από ποτέ» δήλωσε ο Λάμπρος Ζολώτας, επικεφαλής πωλήσεων του Microsoft Devices Group για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. «To Lumia 930 συνδυάζει τα συναρπαστικότερα χαρακτηριστικά της Microsoft και της σειράς Lumia, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής για μια μοναδική εμπειρία λήψης video και απεικόνισης φωτογραφιών».

To Lumia 930 αναμένεται στην Ελληνική αγορά στα μέσα Ιουλίου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 599€. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed