All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Seven Spot με smartphones και tablets

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα Seven Spots διαθέτουν τώρα και μία πλήρη γκάμα smartphones, tablets, gadgets και αξεσουάρ σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η Seven Spot με τις νέες κατηγορίες προϊόντων που εντάσσει στα 80 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας.

Επιπλέον, η Seven Spot υλοποιεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ανταλλαγής για παλιά games και κονσόλες. Mόνο στα καταστήματα Seven Spots, μέσω του προγράμματος «Ανταλλαγή», οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να φέρουν τα παλιά games και κονσόλες, να μάθουν την αξία τους και να τα ανταλλάξουν με καινούργια. Εναλλακτικά έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έκπτωση και να αποκτήσουν σε απίστευτη τιμή το smartphone ή το tablet της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα games και για όλα τα formats και οποιαδήποτε κονσόλα της τελευταίας τετραετίας. Η αξιολόγηση για την αγορά γίνεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος και δεν υπάρχει κανένα όριο στην έκπτωση που μπορεί να κερδίσει ο καταναλωτής που συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ μπορεί να αποκτήσει ένα καινούργιο game ή όποιο άλλο προϊόν επιθυμεί ακόμη και δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.sevenspots.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed