Επίσημα τα Windows Phone 8.1

Πλήθος ανανεωμένων χαρακτηριστικών έρχεται στο οικοσύστημα των Windows Phones με το update σε 8.1 που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Microsoft Build 2014.

Μία από τις πιο… ηχηρές αλλαγές είναι η ενσωμάτωση του ψηφιακού βοηθού Cortana, η οποία αναλαμβάνει να επεξεργαστεί τις φωνητικές εντολές του χρήστη. Η Cortana πλαισιώνεται από το Bing ώστε να μάθει περισσότερα για τον χαρακτήρα σας και τη συμπεριφορά σας. Με τον καιρό γίνεται καλύτερη κάνοντας ερωτήσεις και εντοπίζοντας τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν φιλτράροντας παράλληλα τις ανεπιθύμητες αποσπάσεις για να έχετε πάντα τον έλεγχο αυτών των πραγμάτων που μετράνε. Το Cortana υποστηρίζεται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ ως beta και αναμένεται σε Ηνωμένο Βασίλειο και Κίνα το δεύτερο μισό του 2014 και στις υπόλοιπες χώρες το 2015.

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις στο Windows Phone 8.1 περιλαμβάνουν το Action Center για να έχετε άμεση πρόσβαση σε ειδοποιήσεις με μια ματιά αλλά και το Senses, ένα σετ νέων λειτουργιών που κάνει τη διαχείριση των δεδομένων, του αποθηκευτικού χώρου και της μπαταρίας παιχνιδάκι.

Μέσα στους επόμενους μήνες οι κάτοχοι Windows Phone 8 συσκευών θα μπορούν να λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση στο Windows Phone 8.1 ενώ οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα θα έρχονται με προεγκατεστημένη την έκδοση αυτή.

Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά των Windows Phone 8.1 στο ακόλουθο βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed