Βραβείο CES για τον Sony VAIO Flip

Ο φορητός υπολογιστής VAIO® | Flip PC της SONY απέσπασε το βραβείο BEST OF INNOVATIONS στην κατηγορία Tablets, EReaders και Mobile Computing

Το νέο σχέδιο της Sony στους υπολογιστές, το VAIO® | Flip PC, διαθέτει ευελιξία φορητού υπολογιστή, ισάξιο όμως σε δυνατότητες με τους παραδοσιακούς υπολογιστές τύπου clamshell. O μοναδικός σχεδιασμός του VAIO | Flip PC διατηρεί την πλήρη λειτουργικότητα ενός παραδοσιακού notebook PC, ενώ παράλληλα διαθέτει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή, tablet και viewer mode, με άλλα λόγια προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας.

Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό δεύτερο μεντεσέ, η οθόνη μπορεί να γυρίσει και ο υπολογιστής να μετατραπεί από φορητό υπολογιστή σε tablet ή σε viewer mode. Με τη λειτουργία tablet μπορείτε να περιηγηθείτε καλύτερα στο Διαδίκτυο, να βγάζετε φωτογραφίες και να γράφετε με την προαιρετική γραφίδα Active Pen. Αν στρίψετε την οθόνη, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο viewer mode, μια μορφή, η οποία είναι ιδανική για να παρακολουθείτε βίντεο και ταινίες ή να δείχνετε την οθόνη σε κάποιον που κάθετε απέναντί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed