All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Η Skroutz υιοθέτει το Office 365 της Microsoft

Η Skroutz Α.Ε. υιοθετεί το Office 365 Small Business Premium και τα εργαλεία της σουίτας Microsoft Office Professional Plus, για να καλύψει την ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας σε όλες τις πλατφόρμες, από σταθερούς, φορητούς υπολογιστές και tablets έως και smartphones.

Με έδρα την Ελλάδα και τις διαδικτυακές της υπηρεσίες να επεκτείνονται και στην Τουρκία, τα ολοένα αυξανόμενα μέλη των ομάδων πωλήσεων και marketing, είχαν ανάγκη ενός ευέλικτου λογισμικού για την ανάπτυξη κειμένων και παρουσιάσεων με πλούσιες δυνατότητες επεξεργασίας και συμβατότητα με τα υπάρχοντα λειτουργικά συστήματα. Η Skroutz χρειαζόταν μια χαμηλού κόστους λύση αποθήκευσης σε Cloud, η οποία θα παρείχε στους εργαζομένους διαρκή και απόλυτη πρόσβαση σε όλα τα επαγγελματικά τους αρχεία, από οποιαδήποτε τοποθεσία και συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη, τα μέλη της ομάδας επιθυμούσαν μια ενιαία εμπειρία χρήσης από οποιαδήποτε συσκευή και εάν επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον άδειες χρήσης για το λογισμικό και χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να πραγματοποιήσει μόνος του αναβάθμιση. Ο κάθε χρήστης της Skroutz επιθυμούσε επίσης, να μπορεί να δουλεύει σε desktop, laptop ή netboοk Η/Υ στο γραφείο και να χρησιμοποιεί διαφορετικές συσκευές όταν βρίσκεται εκτός.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι η Skroutz αναζητούσε μια λύση εύκολη στην εφαρμογή, που θα απαιτούσε το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα για να βγει «στον αέρα» και να είναι παραγωγική. Ταυτόχρονα, η λύση θα προσφερόταν στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στα γραφεία της εταιρείας, που θα είχε επιπλέον κόστη εγκατάστασης, αναβαθμίσεων και υποστήριξης.

Ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Microsoft, M-Systems βοήθησε τη Skroutz να αναπτύξει ένα πλάνο υιοθέτησης χρήσης των υπηρεσιών και έκανε την εγκατάσταση των χρηστών, μία εξαιρετικά απλή και εύκολη διαδικασία. «Οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν και να είναι παραγωγικοί πολύ γρήγορα, απολαμβάνοντας πλέον την ευκολία του να λαμβάνουν τις νέες ενημερώσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες», εξηγεί ο κ. Γιώργος Δημητρίου, Communications και Marketing Director της Skroutz.

Όταν οι χρήστες της Skroutz κάνουν log in στους υπολογιστές τους από απομακρυσμένο περιβάλλον, απολαμβάνουν το ίδιο interface και την ίδια εμπειρία που έχουν συνηθίσει στο γραφείο τους και στις συσκευές τους καθημερινά. Ανάμεσα στα οφέλη υιοθέτησης του Microsoft Office 365 από τους εργαζομένους της Skroutz είναι: η ταχύτητα, η αύξηση της παραγωγικότητας, η μείωση του κόστους, η ευκολία χρήσης, η ευέλικτη αδειοδότηση και κυρίως η ομοιογενής και σταθερή εμπειρία χρήσης.

Εξαιτίας της βασιζόμενης σε cloud διανομής του software, της αυτόματης αναβάθμισης, της αποθήκευσης σε cloud, και της σταθερότητας του περιβάλλοντος του Microsoft Office 365, η εταιρεία κατόρθωσε να πραγματοποιήσει τους επιθυμητούς στόχους. «Οι Cloud λύσεις της Microsoft μπορούν να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης, από την μικρότερη εταιρεία μέχρι τον μεγαλύτερο πολυεθνικό όμιλο παγκοσμίως. Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τα πιο σύγχρονα εργαλεία στην πιο συμφέρουσα πρόταση, προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητα και κατ’ επέκταση την κερδοφορία τους», δήλωσε ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed