Το Nokia Glee θα είναι το Lumia 525

Το Nokia Lumia 525 είναι το επίσημο όνομα της φημολογούμενης συσκευής Nokia Glee, σύμφωνα με ένα tweet. Το Lumia 525 θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του επιτυχημένου Lumia 520 και φυσιολογικά θα είναι ένα “οικονομικό” Windows Phone smartphone.

Το Lumia 520 έκανε την εμφάνισή του τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που το λειτουργικό Windows Phone εμφανίζει ανοδική πορεία στην Ευρώπη. Πρόσφατα, το Lumia 525 “πέρασε” τις δοκιμασίες του GFXBenchmark και από εκεί έγιναν γνωστά και ορισμένα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η συσκευή θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Krait χρονισμένο στο 1 GHz και chipset γραφικών Adreno 305, πιθανώς ολοκληρωμένα στη μορφή του Qualcomm MSM8227 chipset. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η οθόνη θα είναι η ίδια με του Lumia 520, δηλαδή ανάλυσης 800 x 480 pixels, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η διαγώνιος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Lumia 525 αναμένεται να γίνει στο Άμπου Ντάμπι στις 22 Οκτωβρίου, όπου φημολογείται ότι θα ανακοινωθούν πέντε ακόμη συσκευές. Σε αυτές περιλαμβάνονται το Lumia 1520, το Nokia Lumia 2520 tablet και τα νέα μέλη της οικογένειας Asha.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed