Τα χαρακτηριστικά του Windows Phone 8 GDR3

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι αλλαγές και τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows Phone 8 GDR3 (General Distribution Release 3).

Εκτός από την υποστήριξη οθονών ανάλυσης 1080p καθώς και πιο προηγμένων chipsets (όπως Qualcomm Snapdragon 800), η έκδοση GDR3 των Windows Phone φέρνει υποστήριξη σε τρία μεσαίου μεγέθους ή έξι μικτού μεγέθους tiles ανά γραμμή για συσκευές που διαθέτουν ανάλυση WXGA (1280×768 pixels) ή υψηλότερη. Αυτό σημαίνει, ότι συσκευές όπως τα Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928 και Lumia 1020 θα λάβουν την σχετική ενημέρωση, μαζί με το HTC 8X.

Στον task manager επίσης, οι εφαρμογές θα κλείνουν με ένα πάτημα του «X» και όχι με swiping όπως γίνεται στο Android ή στο iOS 7. Προσφέρεται δυνατότητα ρύθμισης της ηχητικής ειδοποίησης για τα μηνύματα, τα email, της υπενθυμίσεις κ.ά. Επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει να αποστείλετε συννημένα αρχεία Office στα emails σας. Ακόμα θα υπάρχει κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του προσανατολισμού της οθόνης, μαζί με ένα νέο Driving Mode.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed